Skúšam šťastie aj , neviete náhodou o nejakom ubytovaní v Chorvátsku kde vedia po slovensky česky prípade maďarsky? Vopred ďakujem za konštruktívne odpovede
@mk1111111111 moji rodičia to tak chcú.
Fuuu, tak to neviem, mozno nejaky hotel cez cestovku s delegatom slovenskym.
Hotel Beni v zatoke Nin, cesky hovoriaci personal,
v mestecku Vrsi mulo
@mk1111111111 aj v Taliansku som im našla apartmány kde sa dohovorili česky
Ok, napisala som Ti tento, iny sa mi hladat nechce.
Ved chorvatcine sa da normalne rozumiet aj oni rozumeju nam 🙈
Skús v skupine: https://www.modrykonik.sk/group/6154/
Skúate na FB Kelecic Miriam , nám pomohla s ubytovaním ,dohovorí sa s nimi tak možno vám bude vedieť pomôcť, odporučiť niekoho kto rozumie
Potvrdzujem aj osobnu skusenost hotel beni boli sme tam 2x.cesky hovoriaci personal,minuly rok tam mali upratovacky a nejake casnicky aj z ukrajiny.velka spokojnoat aj s hotelom aj so stravou,s morom
Skús harmonija apartmants na fb v meste pag sú to slovaci žijúci v Hr my sme boli u nich minule leto spokojnosť
Villa Karpatia v Nine, sú aj na FB, majú to Slováci
Na FB je ak skupina, Ubytovanie pri mori priamo od majiteľov. Nájdeš tam Slovákov, čo ponúkajú ubytovanie. Často aj pomôžu s transferom z letiska, vedia poradiť a pomôcť, ak by čosi.
@nelca84 moji rodičia sú invalidi, otcovi rozumie ťažšie aj rodený slovák. Boli vo Baška Vode ešte pred covidom ale keby tam nemali známych (šli štyria jedným autom)tak otec sa nedorozumie. Vlani boli v Bibione pán domáci vedel slušne česky tam sa dohovorili ľahšie. More sa im viac páči v Chorvátsku tam pátram týmto smerom.
A naco Ti je taka sluzba? V Chorvatsku sa dohovoris rukami nohami, oni nemaju s tym ziadny problem