Ahojte maminy. Viete mi prosim poradit prijemne ubytovanie (penzion a pod.) na spominanych miestach? Najlepsie babyfriendly, teda nech sa tam nasa 22mesacna babula nejako zabavi. Dakujem
@flower24 my ideme na farmu s deckami do banskej belej.tu je linka www.gazdacik.sk.vyzera to super,ideme buduci tyzden,este sme neboli.ale ked si pozres stranku megaubytovanie a zadas si region,tak sa ti vyhodi dost ponuk.v stavnici a okoli je toho viac,bojnice moc toho nie je.to mam ja uz preskumane.resp. ak je,tak v tomto case vz obsadene.
@lulu369:dakujem za tip. Prosim ta, je tam aj nieco ine pre deti okrem toho pieskoviska, co vidiet na fotke? Nasa mala je velmi aktivna, hladam nieco s preliezkami , hojdackami a pod. V piesku sa ona velmi nevyhra. V ktorom z tych objektov ste boli? Vyzeraju rovnako ako na fotke?
@andrejka1978: Ved prave, ze je vsetko dobre obsadene uz takmer mesiac vopred. V Stiavnici sme boli uz viackrat, preto som chcela pozriet Bojnice, tak uvidim co a kde najdem 🙂 Farma vyzera super, vdaka, za tip, len neviem co so stravou, nechcem tam varit, preto by som brala nieco kde aj varia, alebo blizkost restik. Niekde som tam tusim zazrela, ze v pripade zaujmu stravu zabezpecia, nevies prosim ta, ako to tam teda je?
potesim sa aj kazdej inej zaujimavej lokalitke, miestu v SR, kde sa da prezit fajn predlzeny vikend s dietatom. Ak mate niekto tip, poprosim on 😉
@flower24 ahoj, oni robia aj so stravou. my ideme tiez asi s polpenziou. vsetko si dohodnes s majitelom. je to velmi mila osoba co pisala, rychlo reagovala na moje dotazy. maju aj vlastnu produkciu vyrobkov, takze urcite hladny neostanete. strava neviem aka je, to budeme dohadovat az tesne pred nastupom. zrejme podla toho ake maju produkty a co si my budeme priat.
tu si pozri je to tam pekne nove, je to blizucko bojnic
http://www.salasviglas.sk/?gclid=CjwKEAjw8_idBR...
yukaya: pekne, len nemaju volny nas termin ☹ Neskoro hladam, chceme ist uz buduci vikend. Bola si tam?
lulu369: nasa mala bude mat len dva rocky, nevydrzi dlho na kupku, max. 2-3hod. a potom po spanku potrebuje behat, liezt , smykat sa, atd. 🙂 Kupat sa tam chodite na termalko Cajka alebo na plazove kupalisko? Aka je Cajka?
viete este niekto o peknom ubytovani v Bojniciach, Banskej Stiavnici, Besenovej, prip. na Liptove? Ubytko moze byt aj v blzikom okoli spominanych miest. Najme nech ma nejake aktivity pre deti na dvore a gril ci ohnisko 🙂 Vdakaaa 😉
Ahoj, my sme už 2 roky boli na predĺžený víkend v Bojniciach. Ubytovaný sme boli tu http://www.ubytovanienaslovensku.eu/ubytovanie-...
My sme boli čo sa týka ubytovanie spokojný a navyše je to 10 minút pešo od ZOO, Zámku a kúpaliska.