Viem,ze je tu viac diskusii ohladom ubytovanie,ale su uz stare,tak skusim ... 😉 Poradte prosim ubytovanie v Sturove,aj v okruhu 20km... Hotel,panzion, uz hocico. Hlavne take ktore nie su vylozene na Booking,Megaubytovanie,Trivago... Uz druhy den obvolavam a nic,vsetko obsadene...
Dakujem 😊
Chateau Belá, boli sme 2 roky dozadu 👍 kúsok od Štúrova. Ešte pred 2 týždňami mali dosť voľných kapacít, bookovali sme pre známych.
@snehulienka82 tá je nádherná, ako z rozprávky ❤️
@jaga18 aj mne sa to paci, a pozrite tu cenu, ze 50 Eur za noc pre 7 ludi... Bela je tiez krasna, je to kastiel ale ceny ako v zahranici.
@snehulienka82 no dnes už málokto ponúka za takúto cenu. Je to iné, ako hotel s obsluhou, tiež to ma ale svoje čaro. My máme vlastnú drevenicku, kde chodíme veľmi často, tak preto aspoň raz do roka vyhladavame hotel, kde nič nemusím, len sadnúť za stôl a najesť sa 😀
Inak ani Belá nie je až tak premrstena cenovo, keď vezmeme, že všetko je na faktúre a zamestnávateľ polku preplatí, tak je to v celku v pohode, za také hyckanie...
Strávili sme tam 4 dni na výročí svadby , plná penzia, obsluha úžasná a po preplateni nás to nestalo sotva 250 €.
@snehulienka82 dakujem za ponuku, je fakt prekrasna 😊
@jaga18 Aj ja som hladala hotel,ak uz dovolenka,tak nech si oddychnem. Byvame na dedine,takze take prostredie mame doma 😊 Len som uz bola zufala,ze vsetko je obsadene. Uz by bolo jedno,len nech sa deti tesia 😊 Bela som uz pozerala,ale pri cene skoro 1300€
( 4 noci) ma odradilo. Zavolala som tam,tak nam vedeli ponuknut aj lacnejsie... uz len cakam na potvrdenie. Dufam,ze vsetko bude O.K. 🙂 Dakujem za radu 😉
"Ponúkame Vám nové ubytovanie v krásnom prostredí pri lese na juhu Slovenska. Naša malá chatka sa nachádza 8km od Šťúrova v obci Leľa. Tiché prostredie, kľud a čerstvý vzduch čaká Vás a Vašu rodinku. Kapacita je 7 osôb. Môžete uvariť chutný guláš v kotlíku, grilovať, Vaše deti môžu využiť súkromný dvor(zabezpečíme aj hry pre nich), ísť na prechádzky, ochutnať najčistejšiu vodu v okolí z pramene ale aj Vaše domáce maznáčikovia sú vítaní. Uvádzacia cena na tento rok je 50€/objekt/noc. Neváhajte a kontaktujte nás, srdečne Vás vítame! Tel. 0918060073"