Ubytovanie sever Chorvátska - Istria

sashenocka007
20. jún 2018

ahojte, prosim vas vedeli by ste mi poradit nejake konkretne apartmany na severe chorvatska? take kde ste uz boli a viete ako to tam vyzera. chceli by sme ist s nasim polrocnym a 4 rocnym niekam tak aby sme vecer vyrazili a rano boli na mieste. je nam jedno ci hotel alebo apartman. ale aby to bolo blizko k moru. vdaka za kazdy tip.

milus777
20. jún 2018

Ahoj my sme boli v rabaci. Je tam fakt krasne. Ubytko sme si nasli az na mieste. Su tam agentury kde ti najdu aj viac a popozeras ze ktore ti vyhovuje 🙂

rebekav
20. jún 2018

Ja ti odporucam simuni kemp na ostrove Pag. Podla mna je tam peckovo, ale neviem ci sa ti podari najst este bungalov volny, a je to tam drahsie. Ale pre rodinu s detmi parada, super restika, kaviarne, bary, program, plaz, detske herne, chodniky pre bicykle, podla mna velmi vymakany kemp.

roselyn
20. jún 2018

Ahojky - my chodime zatial len na Istriu, kvoli tomu, ze mame male deti a je to super blizko. Boli sme v Rabaci - Girandela a v Umagu - Sol Sipar. Priamo na plazi, plaze pieskove, male kamienkove, alebo beton platna (ale na tej sme neboli). More cistucke pokojnucke vzostupne- dolezite pre deticky - ked si naberaju vodicku a kamienky a sa hraju na plazi. Vsetko ciste a nove. Detske ihrisko krasne a bazen super. Jedlo - polpenzia chutne a nevies sa dojest. Ubytovanie 👍👌😉 Perfektne sme sa mali zakazdym a hlavne, ked mate male deticky - same free aktivity pre nich (tiez zadarmo izba a jedlo pre deti)
Inak sa prihlas do skupiny - Chorvatsko nasa dovolenka (a tam je xxx informacii, fotiek a rad).

lianka123
20. jún 2018

@sashenocka007 kempinski savudrija

katrinka8
21. jún 2018

Nad severným Talianskom ste neuvažovali? Porovnateľne blízko to je, pieskové pláže s pozvoľným vstupom, veľmi dlho plytká voda (ideálne pre malé detičky), preliezky, sprchy, čisté WC na pláži všade, všetky pláže na severe majú Modrú vlajku (znak čistoty), more teplejšie ako v Chorvátsku, počasie stabilnejšie...

sashenocka007
autor
21. jún 2018

@katrinka8 a viete mi dat tip na nieco konkretne

roselyn
21. jún 2018

@sashenocka007
@katrinka8
aj my chceme vediet 😉

katrinka8
21. jún 2018

Baby, my chodíme cez agentúru lampo: https://www.lampo.it/en/
@sashenocka007
@roselyn
Tento rok ideme do Bibione, tam je dokonca zamestnaná Češka, takže odpisujú po česky v pohode. (každé mestečko má svoju pobočku - čiže iní ľudia odpisujú z agentúry). Všetko prebehlo bez problémov vždy. My si vždy vyberáme apartmány s bazénom, blízko pri mori. Zaplatíme zálohu prevodom, zbytok na mieste.
Minulý rok sme boli v Lignano Sabbiadoro, ubytovanie sme si našli cez www.lignano.it.
Ak chcete, pridajte sa do skupiny: https://www.modrykonik.sk/group/7606/ Tu nájdeste kopec užitočných info. Netreba sa báť talianskych agentúr, majú to všetko veľmi dobre zorganizované.

sashenocka007
autor
21. jún 2018

@katrinka8 velmi pekne dakujem uz sme si aj vybrali.