Ubytovanie s deťmi v okolí Splitu

10. mar 2023

Poraďte prosím ubytovanie pre rodinu s malými deťmi v okolí Splitu, kde by som im mohla navariť a kúpiť základné potraviny.

yoxinka
10. mar 2023

Akože dovolenka? My sme minulý rok bývali s troma deťmi na ostrove Čiovo. Do Splitu je to loďou okolo 30minút. Apartmán, boli sme tam dva týždne, aj som varila aj do reštík sme chodili. Reštaurácie, pekáreň, malinké potraviny v peej dostupnosti, na veľký nákup sme chodili do Lidlu na pevninu, autom asi 15 minút.

danyelia
10. mar 2023

Ahoj, v dnešnej dobe by to nemal byť problém, obchody sú všade...

autor
10. mar 2023

@yoxinka ahoj, áno dovolenka. Vieš mi poslať link na ubytovanie kde ste boli spokojní? Cenovo cesta strava ubytovanie vás ako vyšla prosím ťa pre 5 osôb?

yoxinka
10. mar 2023

Bývali sme tu:
https://www.booking.com/hotel/hr/apartments-ari...
Je to asi jediné miesto v Chorvátsku, kde by som sa hocikedy vrátila. Neviem ti presne povedať tie sumy, lebo my sme boli v Chorvátsku celý mesiac, v Slatine dva týždne, jedli sme aj v reštikách aj som varila. Toto ubytko bol totálny luxus, od mora je to 30 sekúnd, náročky som to stopla. Bookovali sme to na júl niekedy v januári.

monqy
10. mar 2023

Boli sme v Omis -Duce , pre deti perfektne more ,plytké veľmi dlho , obchodíky sú tam ,pekárne . Do mesta zájdete aj pešo. Hneď by som sa tam vrátila 🤗