Ahojte maminky, viete mi poradiť nejaký dobrý penzión, hotel,privát pre rodiny s deťmi na Liptove, pripadne V Terchovej? Boli ste niektorá V hoteli Gold V Terchovej? Ďakujem
Ja ti odporúčam Liptov, konkrétne Liptovský Ján : http://www.avena.sk/home.php
ja mozem na liptove odporucat www.dommarko.sk uzasne prostredie, decka sa vyblbli a my sme si velmi oddychli
k lipt janu sa priklanam i ja krasna priroda pramene i kupaliska daktore i starma a ubytko uz od osem e nanoc a osobu
Ďakujem Vám za tipy 😉
@syrik my sme sa teraz vrátili z Liptova obytovanie Liptovská Sielnica www.dommarko.sk super 100bodov boli sme v Bešeňovej Tatralandii na Mare jaskyni na chopku a je tam ešte super ihrisko pre deti babyland dá sa tam kde isť
My sme chceli ist tiez do Terchovej, ale po tej povodni je hlavna cesta do Vratnej doliny uzavreta. A to sme chceli ist vlacikom z Terchovej k lanovke a vyviest sa na kopec. Ale podla sprav v TV cesta uzavreta a lanovka tento rok premavat uz nebude. Takze hladame skor ine lokality aby mal nas maly aj nejaky program.
My sme boli minulý rok v Terchovej v penzione Šuštiak /www.penzionsustiak.sk/ Môžem len odporučiť, predovšetkým vhodné pre rodiny sdeťmi. Veľký areál, hojdačky, preliezky, trampolína, atd. na dvore, veľký altánok, krytý bazen atd. Ubytovanie v pohode.
My sme boli v Golde pre decká fajn, velke ihrisko, zvieratká, detský kutik, blizko bazen, vonku každý deň koníky. Len rodičia pri tolkých deckách potrebujú štuple do uší 😀 😀