Ubytovanie priamo v kúpeľoch v Bojniciach

smallfrog
18. apr 2017

Ahojte, chceli by sme toho roku absolvovat dovolenku na Slovensku a okrem Tatier ma napadli Bojnice kezde je tam vraj krasna ZOO a hrad. Nemate niekto skusenost s ubytovanim priamo v kupeloch? Odporucate ? Dakujem za kazdy nazor 🙂

lienka737
18. apr 2017

Osobne som tam nebola ubytovaná, len na návštevu pozrieť a bolo tam super.
http://www.kupele-bojnice.sk/index1.php?ids=18

ZOO aj zámok tiež pekný.

smallfrog
autor
18. apr 2017

@lienka737 ano presne to som uz pozerala, chcela by som nejaku osobnu skusenost 🙂 ci sa oplati vidiet prave bojnice a byvat v kupeloch alebo radsej zvolit inu alternativu 🙂

17juraj17
18. apr 2017

@smallfrog Ak ti nevadi zainvestovat trochu viac tak by som rezervoval hotel. Je tam priamo pod zamkom (myslim ze sa tak aj vola) a ma aj wellness .
Inak vsetko pohodlne vygooglis a samotne kupelne domy sa viac oplatia ak tam ides na dlhsie a nie len na vikend. Inak su tam aj velmi pekne pivaty za slusne ceny ale kontak ti z hlavy nepoviem. Tiez som ich hladal na nete.

lienka737
18. apr 2017

@smallfrog Ak ste tam ešte neboli, tak určite sa oplatí.

+ ešte aj v okolí sa dá niečo nájsť
http://www.kamnavylet.sk/atrakcie/bojnice?o=30

smallfrog
autor
18. apr 2017

@17juraj17 urcite by som chcela hotel, s plnou penziou, preto som pozerala tie kupele, ten najnovsi dom.

katkuz
18. apr 2017

ak tam budete ubytovany, zaujmavy vylet moze byt aj asi do 45 km vzdialenej obce Valaska Bela a http://www.sklennysen.sk/ (len treba si vopred dohodnut termin, kedy ma majster rozpalenu pec a teda priamo budete vidiet fukanie skla)

gaia777
18. apr 2017

ahoj, skus pozriet penzion termal, je rovno pod kupelami... slusne ubytovanie aj dobre varia, asi maju aj kupele s nimi nejaku zmluvu, ale to neviem isto... podla mna lepsie ako priamo v kupeloch

17juraj17
18. apr 2017

@smallfrog Ono prave ide o to co ocakavas. Napr u nas. Ak sme chceli odpocivat tak kupele, ak sme tam isli na dovcu ako partie tak penzion, no ak sme isli s detmi pochodit zoo,zamok , dinopark ( je to v jednom okruhu par sto metrov od seba ) tak sme isli na hotel pretoze s detmi tie nachodene kilometre boli narocne a vecer sme sa vedeli aj prestriedat vo wellness na chvilku.

katkuz
18. apr 2017

oprava - ubytovani 🙂

persica
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
inull5
18. apr 2017

@smallfrog ahoj môj otec chodí každý rok do bojnic a býva v hoteli lysec.je vždy max spokojný.

summerlili
19. apr 2017

Do Bojníc priamo do kúpeľov sa chodí skôr na ozdravné pobyty. Pokiaľ s rodinou a deťmi, tak max do kúpeľného domu Lysec, ale skôr by som odporučila kvalitný hotel a nie priamo v kúpeľoch.

miminka91
19. apr 2017

@smallfrog neviem ci sa ti podari priamo v kupeloch najst ubytovanie, pretoze ako uz niektore zeny pisali. V kupeloch su prevazne kupelne pobyty. Ale myslim, ze v Bojniciach su mnohe ubytovania a ked nie priamo v Bojniciach tak skus pozriet Prievidzu. To je blizko. My sme tam uz boli

smallfrog
autor
19. apr 2017

@summerlili veď prave kvalitný hotel s dobrým wellness (co u mna nie je jedna sauna) veľmi v Bojniciach nájsť neviem, prave preto som pozerala ten Lysec

katarinka24
19. apr 2017

Bojnice vreeeeelo odporucam (nie preto ze byvam blizucko Nich).. Je tam nadherne krasne.. Zoo aj zamok krasne.. Okolie takisto.. Odporucam http://www.penziontermal.sk (troska reklamky pre rodinku) je to ozaj pekny penzion strava dobra..

muskazlata90
19. apr 2017

@smallfrog Bojnice su krasne, urcite sa da stravit par peknych dni. Kedze pochadzam z Prievidze, ubytovani sme v kupeloch nikdy neboli. Chodievame vsak pravidelne do kupelov hotela Mier, je tam jeden vonkajsi bazen s tryskami, jeden vnutorny horuci bazen asi 40 stupnov, jeden vnutorny s protiprudom. Viem, ze tam je aj fitnesscentrum, ale ako su na tom so saunami, to neviem. Mier je priamo prepojeny s hotelom Lysec, cize vyuzivaju jeho wellness. Wellness centrum v Mieri sa da vyuzit, aj ked nie ste priamo v hoteli ubytovani. Co sa tyka hotelov pri zamku, ja mam velmi dobre skusenosti s Hotelom Lipa, tam som mala svadbu, sluzby pani majitelky boli naozaj super, prijemny personal. Myslim vsak, ze wellness centrum nemaju.

lazurik
19. apr 2017

Bojnice sú krásne,my sme boli ubytovaní v Penzióne Maxim krásne prostredie,čisto,milí personál.Nedaleko je zoo,je krásna a kúsok od penziónu je zámok.

lazurik
19. apr 2017

Odporúčam aj ja Bojnice vystihli sme krásne počasie,nádherné prostredie

sorel
6. feb 2023

@inull5 ja idem do Boriny za týždeň, bývalý Baník