Ahojte,
poradíte ubytovanie na leto pre 1 dospelého a 1 dieťa (8 rokov) na Slovensku alebo v Čechách? Podmienka: dobrá dostupnosť vlakom, autobusom (max. 30 minút autobusom). Raňajky/ polpenzia výhodou, nie podmienkou. Kľudne aj na súkromí, ale nie na samote. Aby som sa mala kam ísť najesť, aby sa tam dalo niečo vidieť, navštíviť, bazén a niečo zaujímavé pre deti v blízkosti... Tatry? Orava (boli sme v Zuberci, tam bolo úžasne)? Kysuce? Juh Slovenska? Boli sme už všelikde, tak sa mi ťažko vyberá niečo zaujímave :D
Ďakujem za každý námet 🙂
@jankanelka jestli chces nekde do Ceska skus na kam z detmi.cz,Jinac mas na mysli v Cesku nejake mesto na mysli na vylet je vic mest a mist kdesa da jit,
Terchova?
BAnská Štiavnica - skautský dom. Len som celkom nepochopila, čo máš na mysli tým, že chceš max 30 min busom. To akože odkiaľ? Z Tvojho domu? To je asi blbosť, to hádam poznáš, čo máš v okolí.
@vulka nie z domu... Niekam sa doveziem vlakom a potom ak je nutne,este max.30 mín. autobusom
@vydrnik daj nejaký konkrétny typ,budem rada... Môže byť ZOO,kupalisko,hrad,...
@jankanelka Když ZOO tak buď ZOO Lešná u Zlína,nebo ZOO Safari Hradec Králove,Mikulov,tam je taky krásně,nebo Hradec nad Moravicí,Rožnov pod Radhoštěm, _skanzen Dřevěné městečko,av Rožnove je aj koupaliště Frenštát pod Radhoštěm tam je aj aquapark,
@jankanelka
@margotka33
Ja som bola minulé leto bola s malým ( 8 rokov) http://www.hotelpanorama.cz/
Maximálna spokojnosť. Ja nie som hotelový typ, ale tento rok pôjdeme určite zas na 3 - 4 dni.
Hotel max ústretový deťom, riaditeľ sa vážne veľmi snaží, každý podvečer program pre deti ( staršie aj mladšie). V okolí množstvo jaskýň( Moravský kras)......
Prípadne sa môžme dať aj dokopy a vyraziť s deťmi spolu. 😉
@jankanelka na obrázku vyzerá hotel veľký, ale opak je pravdou😉
@samika vyzerá to super,ale spojmi sa mi to zdá nepohodlné - hlavne to, že hotel je cca 3 km mimo mesta...neviem si predstaviť slapat každý deň 6 km a ešte niekde behat...
@jankanelka z hotela chodil niekoľko krát za deň autobus. Busom do centra to je cca. 5 minút.😉 Bolo tam pár rodín, ktoré prišli vlakom...
@samika písala som im o ponuku,tak uvidím...
Myslím, že ubytovať s deťmi ide všade.
@jankanelka daj potom vedieť akú dali pomuku😉
@samika ahoj,cena za noc a izbu s polpenziou cca 2100-2300 Kč,mne sa to zdá veľa. Ale aj tak už mali obsadené.
@jankanelka tak to je naozaj dosť☹ Držím palčeky nech nájdete niečo pekné a za rozumnú cenu🙂
@jankanelka kdyby jsi chtela do Krkonoš,jukni na Areal Herlikovice,hotel Eden,Ja jsem nabidku dostala primo od majitele,poslal mi aj cenik I fotky,docela mne to zaujalo,a hodne I pro deti,
lednice, cesky krumlov, dvur kralove, praha... zalezi na vas co by ste chceli vidiet a pootm podla toho vyberat ubytovanie v konkretnej lokalite....
My sme boli spolu s rodinkou na Orave a prežili sme tam krásnu dovolenku. Hlavne v zime je tá oblasť nádherná a kto nezažil lyžovačku na Kubínskej holi? uf nech to hneď napraví 🙂 Ubytovaný sme boli v domčeku, ktorý bol čistý a krásne zariadený. Môžem len odporučiť - http://ubytovanievdk.sk/
@jankanelka jej taka rada sa aj mne zide 🙂