Dobrý deň, zienky som úplne nešťastná, zrušili nám dnes ubytovanie v Chorvátsku kde sme mali nástup v nedeľu 24.7.2022:/ Boli ste niekto na blind ? Sme 4 dospelé osoby a 4 deti, myslite že nájdeme ubytovanie ? A keď ste boli na blind na akom mieste ? Ďakujem 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Poprípade ak máte kontakt na niekoho kto by ponúkal nejaký apartmán. Ďakujem krásne 🍀
v dnesnej booking a airbnb dobe este niekto chodieva na blind?
alebo na airbnb, my sme si tam rezervovali a boli sme spokojni
tiez sme isli so 4 detmi, dvaja dospeli a mali sme cely 9miestny domcek pre seba
Tento rok by som tam bez zabezpečeného ubytovania nešla, že je oveľa vyšší záujem ako po minulé roky, niekde obsadené na 99%.
Tiež by som nešla len tak bez zabezpečeného ubytovania ... tento rok je v Chorvátsku tlačenka ... aby sa nestalo, že dovolenku strávite v aute.
@negymama môžem sa prosím vás opýtať? Nasla som apartmán podľa zadania 3 osoby. A potom ako mi tam ukazuje výslednú sumu, tak to je myslene na 1 osobu,alebo spolu? Prepáčte, ze sa tak blbo pytam,ale ešte som takýmto spôsobom ubytovanie nehľadala a zdá sa mi pri niektorom ubytovaní malo. Ďakujem pekne 🙂
@simimata urcite spolu. my sme na airbnb zadavali osoby, kolko je dospelych, kolko deti a ich vek a vysla, plus termin od - do , a vysla nam suma za cely pobyt na celu rodinu. neviem ake sa teraz pohybuju ceny ale my sme mali 24eur na osobu a noc, ale vraveli nam ze sme este mali velmi dobru cenu /rezervovali sme zac. juna/, inak sa ceny pohybovali 35-50 eur na osobu a noc v takom slusnom peknom apartmane.
Na Booking.com urcite najdete.