Ubytovanie blízko pláže - Biograd, Primošten

jano80
5. jún 2016

Poradte prosím ubytovanie pre 2 rodiny (3 deti dokopy) v Biograde na moru alebo Primošten blízko pláže.ďakujem.

monlu
6. jún 2016

ahoj, my sme boli minuly rok v Primosteni a byvali sme v komplexe Zora, v zrekonstruovanej hotelovej casti, pri objednavke sme si pytali izbu s vyhladom na more, takze sme boli hned v prvom rade, par krokov od plaze. Hotel mal aj velky otvoreny bazen so slanou vodou, plaz krasna cista, strava tiez velmi dobra - urcite odporucam. Hotel sme si rezerovali priamo cez stranku booking. com

mirka822
10. jún 2016

Mám stejnou zkušenost jako monlu 🙂 Hotelový komplex v Primoštenu byl bezva, sestra tam byla ubytovaná s manželem a byli spokojení, že na pláž to bylo opravdu jen pár kroků. V Primoštenu je pěkné čisté moře a i to město jako takové je celkem pěkné včetně promenády 🙂

jano80
autor
15. jún 2016

Ďakujem pekne za príspevky.

ivejn
17. jan 2018

@monlu Ahoj, Prosím ťa môžeš mi poradiť? Kde sa nachádza tá zrekonštruovaná časť? Alebo aká to bola izba kede ste bývali? Premier Club **** s balkónom smerom k moru alebo comfort?
Ďakujem vopred

monlu
17. jan 2018

@ivejn ahoj, byvali sme v izbe Premier club s balkonom s vyhladom na more.. od plaze nas delilo par metrov.

ivejn
18. jan 2018

@monlu Ďakujem pekne, a boli ste spokojní s ubytovaním?

monlu
18. jan 2018

@ivejn ano, boli ;) izba sice nebola velka, ale bola novozariadena, vkusna, s dost velkou kupelnou, sedenim na balkone, kazdy den nam v ramci ceny izby doplnali napoje, poriadok a cistota na jednotku 🙂

ivejn
18. jan 2018

@monlu jej vďaka, velmi mi to pomohlo 🙂