Ubytovanie a výlety v Bojniciach

lumajka
16. okt 2019

Dobrý deň, hladame ubytovanie pre 2 dospelych a 3 deti (1,3,5) na 3 dni. Poradte nám niečo , prosim, na zaklade vlastnych skusenosti. Oplati sa ist pozriet zoo aj v novembri? Pripadne aj nejaky iny program pre deti v blizkom okoli. Dakujeme velmi pekne.

ivkazba
16. okt 2019

Vyhliadková veža Čajka... vyhliadku zvládnu aj malé deti, aspoň my sme na nej videli kopec detí a aj kočíky. A pod vežou sú atrakcie pre deti. Od zoo je to asi 2-3 km, ale autom treba ísť.

monicka144
16. okt 2019

Vyhliadková veža je fajn, rovnako je fajn aj napríklad sa len poprechádzať po Bojniciach. Alebo prehliadka zámku, býva aj večerná a aj nejaké múzeum zrkadiel je tam, čo kamoška spomínala. Ale tam sme neboli 🙂

lumajka
autor
16. okt 2019

Dakujeme za info 🙂

lintu
16. okt 2019

Hlavne si treba pozrieť, čo z tých atrakcií bude v novembri aj reálne otvorených. Bojnice sú zamerané skôr na letnú sezónu. Ak idete priamo po atrakciách, návštevu tohto mesta by som presunula asi radšej na jar a nateraz si zvolila niečo iné. Ak sa však radi prechádzate, pokojne choďte aj teraz. Vonku na vzduchu sa dá zabaviť napríklad aj v kúpeľnom parku. Ak to nezrušili, mal by tam byť aj "kútik" s hojdačkami.
V zoo sme boli raz v októbri a dobre bolo. Nie všetky zvieratá boli vonku, ale to nebývajú ani počas leta.

blondinera
17. okt 2019

My sme boli v lete v Bojniciach,na rozpravkovom zamku,na kupalisku Čajka,vyhliadkovej vezi,byvali sme v chatke a samotny pobyt bol ocarujuci,no nezabudnutelny pre nas do slova a do pismena