Ubytko v Hajduszoboslo

tananaj
22. jún 2017

Prosim nemate niekto overeny kontakt na ubytko v Hajduszoboslo?chceme ist s 1.5r.syncekom

ani2
22. jún 2017

my sme boli aj na private v dome, ale tam sa nam az tak nepacil, a trebalo strasne vela chodit, potom sme skusili tu https://www.booking.com/hotel/hu/kemences-csard... a nelutovali sme.maju aj vlastnu restauraciu, vyborne varia a boli nam ochotni urobit aj kakaoko pre dcerku. pekne, cisto tam bolo, co sa o kupku az tak neda povedat, ale mozno sa polepsili, uz 2 roky sme tam neboli...

tananaj
autor
22. jún 2017

@ani2 ale lde ste presne boli...link je celkovo booki g

ani2
22. jún 2017

mne to slo otvorit..., napisem nazov, a uz potom staci hodit do googlu: kemencés csárda és panzio 😉

bg2014
22. jún 2017

@tananaj ja tam chodim 40 rokov a vacsinou sme brali sukromie ale byvali sme aj v hoteloch napr. delibab ten je spojeny z kupaliskom a zdruhej strany hotel aqua sol ale tto su take drahsie hotely ale su hned pri ,cim dalej tym lacnejsie ,ale v podstate si cely den na kupku takze zbytocne vyhodene peniaze, izbu ti treba len na prespatie takze ja len privaty,pri kazdom volnom dome stoji vonku niekto a ponuka zimmer frei alebo szoba kiado

tananaj
autor
23. jún 2017

Ano myslim privat nie hotely ale chcela som nieco na isto aby som nemusela so synom hladat

bg2014
23. jún 2017

@tananaj to co sa paci inym nemusi tebe takze prides kukne paci beries🙂

tananaj
autor
23. jún 2017

No uz minule sme boli a nebolo to take jednoduche najst ale vdaka.Preto tato teme.overene ubytko

bg2014
23. jún 2017

@tananaj netvrdim ze je to lahke a ze na teba cakaju ale overene nemusi byt zase volne do konca sezony

bg2014
23. jún 2017

malo kedy som byval na tom istom miesto mozno tak 2x

tananaj
autor
23. jún 2017

@bg2014 nerozumiem tejto vasej debate....normalne som sa opytala ci nema niekto kontakt.A nie tu rozoberat ze mne sa nemusi pacit to čo iným,ze zimmer frei,ani ja tam nejdem prvy krat a viem ako to tam chodi..iba som chcela kontatk.bodka..a vdaka