Ubytko v Baška Voda - Chorvátsko

20. jún 2021

Ahojte,

vie niekto, prosim, poradit dobre ubytko v Chorvatsku - Baška Voda?
Hlavne, nech je ciste, nech je tam kuchyna a balkon, jedna vacsia izba alebo 2 mensie (manzelia, jedno babo a dve deti do 6 rokov), je tak max do 350m od mora, inak to nemusi byt ziadny drahy luxus. Nemame zatial skusenost s objednavanim ubytka cez net, tak budem vdacna za radu :*

ella2015
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ella2015
20. jún 2021

Booking a hľadať, nenapísala si nič konkrétne, počet dní, nejaká cenová hladina do ktorej chceš ísť atď., a 350m od pláže je tak trošku fór aspoň pre mňa, nakoľko som ubytko riešila 2x a vždy dost skoro

autor
21. jún 2021

@ella2015 akoze to je moc optimisticka vzdialenost?

autor
21. jún 2021

@ella2015 tam som hladala, chcela som este nejake ine tipy

marianeta
21. jún 2021

Skús hrvatska.sk. Dvakrát som tam našla ubytovanie, alebo aj na FB sú nejaké skupiny, kde ponúkajú ubytovanie..Komunikujes priamo s domácim.
@ella2015 ja som hľadala aj dva týždne pred termínom dovolenky a našla som aj 100 m od mora takze nemožné to nieje.

jaroe
21. jún 2021

My sme bývali v mobilnom domčeku vo vedľajšom Basko

Polje. Bolo to tam kludnejsie, lebo tam sú vlastne len tie domčeky roztrúsené po lese. V Baske vode je dosť rušno, tam sme chodili len večer na prechádzku, zmrzlinu, večeru..

simonah73
5. júl 2021

@marianeta tak ale cim blizsie k moru, tym drahsie a pise ze to nemusi byt drahe 😉

evulienka43
5. júl 2021

Globtour cestovka ponúka v Baška Voda pobyty..Skús na ich stranke

marianeta
6. júl 2021

@simonah73 To ale asi záleží aj od lokality. Na Víre sme boli pred 4rmi rokmi ,pláž od apartmánu cca 50m, pekná pláž a hlavne málo ľudí tam chodili, a na noc nás apartmán stal 60€. Výhľad na more, pekný veľký balkón, veľká kuchyňa. Dá sa nájsť, len treba hľadať.