😲 Ahojte dievcatka maminy neviete poradit dofcu na svk cca tyzden v lete so synom boli minul rok pri mori tento rok nevychadza financne ale aj tak rada by som isla na svk je tu krasne predsa ide o to ze vsade je zlozite sa dostat bez auta ☹ nikdo mi nevie poradit dokonca ani cestovky a kamaratov to su vacsinou rodiny idu len autom. Hladam nieco vlakom alebo autobusom nie xtra drahe zlaty priemer .... Kde mozem odtrepkat seba a maleho a neist peso kilometre od stanice .... Je to uplne ufonska poziadavka nikdo nevie poradit vsetci maju auta 🙄 😒 dakujem vsetkym ak sa vobec najde niekto .... 😔
@hoohoo
zalezi aj na tom, co tam chces robit, da sa aj bez auta, len neviem, ci skor turistikovat po lese, napr. Vratna dolina a pod., ci sa chcete skor kupat, Besenova a Lipt.Mara Villa Betula stredisko,
alebo z kazdeho rozku trosku, napr. vlakom do Bojnic, a tam date jeden den ZOO< druhy den zamok, treti kupalisko, stvrty nejaky vylet do blizkeho lesa.... a pod.
Ubytuj sa napr v Smokovci a pozemnou elektrickou sa dostanes vsade : Lomnica, Štrbské pleso, kopec možnosti na túry, lanovky,
Bez auta odporucam jednoznacne Vysoke Tatry. Ja som tak bola s detmi bez auta. Cez zlavovy portal som si kupila ubytovanie v hoteli s ranajkami v Poprade = nedaleko vlakovej stanice. Cestu vlakom som kupila na stranke www.slovakrail.sk - zvyknu mat v lete ponuky na cestovanie pre rodiny so zlavami, v cene bol vstup do aquaparku a tiez cestovanie tatranskymi zeleznicami tusim na 4 deti. Tatranske zeleznice chodia casto, nemas problem sa dostat do Smokovca, Lomnice, na Strbske Pleso. Ked budes dobre hladat, urcite nieco najdes na zlavach, ale kludne aj cez booking nejaky privat.
@pribinak Ano chceme st aj na hrebienok tury sama uplne nedam chodime inak kady tyzden na tury syn aj 10 km prejde len v tatrach sama nepojdem na daleku aj keby dal asi aj teryho chatu to mi aj znamy nedoporucuju keby sa daco stalo inak tat3 parada dost obsadene vychytane tie lacnejsie v smokovci skusim ale mrknut este vdaka 😲 😲 😲 😲
Neviem v akom veku je tvoj syn. Moje deti su uz velke, syn mal vtedy 15, dcera viac. My sme boli konkretne v hoteli Satel - ubytovanie velmi jednoduche, ale naozaj len na prespatie, ranajky usli. Cena bola 100 Eur na 4 noci s ranajkami ked si dobre pamatam, tak pre dvoch dospelych a dve deti. Ale s mensimi detmi urcite odporucam ubytovanie skor priamo v tatrach.
Neviem sice kde je tam stanica ale skus pozriet Vadas v Sturove