Ahojte, rozhodujeme sa medzi letnou dovolenkou v Grécku a Turecku... máte nejaké odporučenie? Ďakujem.
Turecko
@sasa1310 odporučila som to kvôli tomu, pretože nepôjdem niekde , kde uvidim len pamiatky a v hoteli po izbe mi budú behať šváby 😀. Grecko je podľa mna ešte zaostala krajina , službami je lepšie Turecko a pamiatky v grecku ma vôbec neohúrili. To už bude na autorke či ide na dovolenku kvôli pamiatkam alebo kvôli službám , niekto počas celej dovolenky nevyjde z rezortu a niekto je zas stále preč
Obe krajiny majú plusy aj mínusy, lepšie aj horšie hotely.
@mon_mon Ahoj? Máte deti? Ak áno,tak v Turecku je oveľa lepší výber hotelov s toboganmi a inými atrakciami,veľmi vysoká úroveň all inclusive,ale zase väčšinou škaredšie more,než v Grécku. Na Grécko som expert,bola som tam asi 12x,tak ak by si mala záujem o nejakú konkrétnu radu,kľudne napíš 🙂
Grécko má krajšie pláže s čistou vodou. V Turecku sa ľudia často sťažujú na veľké vlny a veľmi vysoké teploty. Aj cez 40, ak pôjdete v hlavnej sezóne. Ak chcete prejsť aj krajinu nielen sedieť na pláži, tak odporúčam skôr Grécko.
Turecko Pegasos rezort. Hotel super a velky bonus - krasna plaz
@alesia súhlasím , minulý rok som boli pegasos club tento rok ideme pegasos resort 💕
@simona1998 To vobec nie je pravda, tak ako vsade aj grecko ma lepsie casti aj horsie. Santorini a mykonos luxus ako malokde, naaaadherne vyhlady, super cerstve jedlo.
Svaby mozes mat rovnako v turecku ako v grecku.
@mon_mon ale aj turecko ma skvele miesta, napr. cappadocia je krasna.
Ak chcete byt primarne v hoteli tak mas asi jedno, ktoru krajinu si vyberies skor sa rozhoduj podla toho co ocakavas od ubytka. Aku chces plaz? Ci chces hotelove jedlo xkrat za den alebo radsej cerstve lokalne? Obrie bazeny s toboganmi alebo malu sukromnu virivku s vyhladom?
@mon_mon pokiaľ nemieni opustiť brány hotela tak Turecko, pokiaľ nemáš problém zobrať auto cestovať po krajine, užívať si miestny život chod do grecka, na ostrov... Ja by som do grecka šla už len kvôli jedlu, mne turecké all inclusive teda nič nehovorí, ale to som ja, ty sama musíš vedieť co od dovolenky ocakavas
Za mňa určite Grécko. S malým dieťatko doporučujem Rhodos Amada Colossos.
Ak si chcete požičať auto alebo chodiť na výlety cez kanceláriu určite Grécko, ak máte v pláne iba byť na hoteli tak zas Turecko. Gréci sú dosť špinavý národ či som bola v thesallonikach atenach či na Korfu alebo oblasť Paralia Katerini všade dosť špina, hotely a služby na o dosť nižšej úrovni než v Turecku. Ľudia sú milí tam aj tam. To čo ale dáte za dovolenku v Turecku v grécku za to máte o polovicu horší hotel aj služby. Tak závisí aké máte plány počas dovolenky 😊
nevola som v tureku, ja by som tam zas nepr. nesla ani zadarmo, neivem co by som tam robila cely tyzden v rezorte?a vidiet neobmedzene mnozstvo jedla?priznam sa mala osm all inc. napr v chorvatsku,grecku, neivem si predtavit oc bo musi byt v turecku jake obzerstvo a marnotratnost-a to som neni ziadna eko ale take plytvanie jedla ...grecke ostrovy su nadherne zobrat auto a skumat plaze nezabudnutelne
Mne sa viac paci Taliansko, pripadne Mallorca...Turecko, Grecko, no su proste spinavi 😊😊😊 ale tuto kolega vyssie ma predbehol...ono ja potrebujem na dovolenke kulturu a trosku aj kulturnejsie prostredie a nie byt len v rezorte a mimo rezort spina...uz napriklad Chorvatsko mi je o dost srdcu blizsie aj ked more je studene a nie take pekne a teple ako v Grecku...ale ta atmosfera je mne osobne sympatickejsia.
Ja som chcela ísť tento rok na Zakyntos ale priatel ma presvedčil tak ideme prvý krát v júni do Turecka tiež so syncekom. Dúfam že bude pekne. Ale určite tam je tiež kde ísť pozrieť už som si to mapovala. Nie každý len leží v rezorte 🙂
taliansko ....ak italia tak najkrajsia je calabria a tam je proste tiez spina bordel ale more je nadherne neporovnatelne so severom teple a dlhe plaze bez ludi...no tieto juzne su proste tak a konkretne aj tu maju problemy so smetami celkovo im nevyvazaju napriklad...
@mon_mon boli sme aj aj , Gréci majú veľmi ale veľmi slabý all inclusive , zle služby , zastaralé hotely . Turecko je so službami najlepšie , aj ľudia tam sú podľa mna lepší . Turecko jasná voľba , ja by som sa už do grecka nevrátila 😊 minulý rok sme boli v taliansku Egypte a Turecku a tento rok volíme opäť Turecko alanyu