Prosím poraďte kam na dovolenku či Turecko alebo Egypt alebo nieco iné? S deťmi 3a 10 rokov .
S deťmi asi skôr Turecko, za mňa lepšia strava, odporúčam Side, boli sme 3x, piesok, pozvoľný vstup do mora. Egypt je určite lepší čo sa týka podmorského života a výletov. Zdravotné problémy nemusia byť, stačí dodržiavať nejaké pravidlá. Nepiť ich vodu, neumývať si v nej zuby, vyhýbať sa drinkom s ľadom (často je z ich vody) a oplachovať ovocie v balenej vode. Nás to dostalo na prvej dovolenke v Egypte, ale to vtedy dostal asi celý turnus, my sme boli medzi poslednými, dostali sme infúziu a na druhý deň sme fičali ďalej 🤭
Ahojte, s 3 rocnym dietatom by som nevolila ani Turecko ani Egypt, crevne problemy sme dostali aj tam aj tam a to sme este nemali deti a boli sme v 5* hoteloch.
Asi skor by som volila Europu kvoli bakteriam, jedlu aj tiez aj teplote vzduchu, na mna v sezone v Egypte aj Turecku moc teplo.
Ale ak by som si mala vybrat medzi tymi 2, tak asi skor Turecko. Ja to tiez zvazujem teraz 1 krat s detmi, ale mam uz skolakov oboch.
určite Turecko.. Egypt nie je vhodný pre deti, ľahko tam dostanú žalúdočné problémy
Tiež by som si vybrala asi turecko. Aj keď teda musím povedať, že egyptské more je nádherné, hlavne ten podmorský život, no keď sme tam boli, proste sme sa báli ísť niekam do mesta na výlet alebo tak nejak
Bol som v Turecku 2 krat, vzdy super, Egypt nam odpadol akurat bola korona, tak ten neviem.
V egypte sme boli, pacilo sa mi tam, len tiez sme boli len v rezorte, kedze okolie mimo sa mi nezdalo byt moc bezpecne. Teraz by som sla rada do turecka alebo do tunisu, ten ma mozno ze laka este trocha viac
ono je to asi jedno keď si v rezorte ale asi skôr Turecko by som išla 🙂 či vám je to úplne jedno ktorá z týchto dvoch destinácií?
@111jane111 urcite Turecko kvoli lepsej hygiene a urcite 5* hotel, a ako tu uz niekto radil najlepsie hned pri plazi s pozvolnym vstupom ... Side, Belek
@hulica ,no najprv som chcela len Grécko :Kréta alebo Rodos ale ked nam to nacenili tak rozmýšľam nad inými
@katuska19 toho sa bojím najviac,a viete nieco z vlastných skúsenosti odporučiť ? My sme s deťmi boli len autom Chorvátsko a Albánsko ,teraz by sme chceli letecky ale nie veľmi ďaleko do max 3 hodin letu.dakujek
@111jane111 s deťmi radšej Turecko. V Egypte hrozí faraonova pomsta, my sme ju mali všetci, a to sme dospelí a pekne nás to potrápilo.
Ja som bola všade aj Egypt to sa stalo mojou srdcovkou pre podvodný svet ,Turecko Side som si zamilovala pre krásne more a nákupy ..pre deti bolo paradne v Bulharsku na zlatých pieskoch kopec atrakcií všetko blízko ,promenáda ..ďalej bolo super minuly rok v Grécku tam sme stihli v juli a v septembri jeden hotel s bazénom ,krásnym morom a výletom do amazonia parku kde sme kŕmili opičky a bola možnosť ist aj ponorkou a vidieť podmorský svet .každá krajina ma niečo krásne treba si len dávať pozor (napr.v Egypte treba hľadať hotel 5 a viac hviezdičiek ) tento rok ak boh da ideme s dcérkou o mesiac do Egypta a potom ja idem s maminou v juli do Turecka .
Ja by som volila Turecko. Bála by som sa Egypta kvôli tomu menšiemu. Môže mať problémy s bruškom.