Prosím boli ste niekto v Turecku v októbri? Cez akú cestovku odporúčate?
boli sme 10.-17.10. - na vlastnu past, egejska riviera, pocasie super, ludi malo… jedna z naj dovoleniek
Bola som v hoteli ,bez cestovky,priamo v Antalyi...6-13.10 ,bolo úplne horúco kazdy deň,Teplucka voda,ja vrelo odporúčam dovolenku v októbri v Turecku
@deginko doporučujete aj prelom október/ november?
Počas jesenných prázdnin
@oliverceky hmm..takto ja by som bola úplne ok s dovolenkou do konca októbra max..v novembri by som tam už nešla určite...teplo by podľa mňa aj bolo,ale skôr by som sa bála občasných dažďov...my sme mali fakt horúco určite okolo30- 35 stupňov..,ale slnko bývalo už často pod mrakom a raz aj spŕchlo..takže november by som už určite neriskovala...do toho konca októbra úplne Max...ale ideálne podľa mňa tá prvá polovica októbra,malo ľudí,horúco,Teplucka vyhriatá voda z celého leta,a zároveň už to nebolo to suché priame horúce teplo
Oktober je uplna pohoda aj voda je ešte tepla a nieje vela ludi
Boli sme minuly rok ale na začiatku októbra presne 1.-10.10.22 počasie celkom fajn ,ale tento rok volím istotu počasia Egypt .Nechodím cez cestovky ale cez cestovný portál HolidayCheck tam si vyberiem najlepšiu ponuku .kľudne mi napíšte správu poradím