Ahojte poraďte čo je lepšie chceme peknú pláž a more najlepšie oblasti aj bez koralov a aby sa dalo vyjsť aj z rezortu a niečo vidieť sme mladý pár bez deti. Ďakujem za každú radu 😇
Určite Turecko, v Egypte nám nedovolili prejsť ani na vedľajšiu pláž kvôli bezpečnosti nieto ešte mimo hotel 😊 iba platené výlety len tak sa dalo
Turecko - Alanya, Kleopatrina plaz 😊
Určite Turecko
TUrecko, okolie Side. Sú tam antické pamiatky, nákupné možnosti všetkého druhu, rôzne druhy výletov -napr. rafting, jazda jeepom , parasailing, výlet loďou Big Kral a iné......, odporúčam výlet loďou do Zeleného kaňonu . https://www.google.com/search?q=green+canyon+tu...
Turecko, Side, najlepšie časť Evrenseki. Je to bezpečná dovolenka, bez problémov môžete vyjsť mimo rezortu, taxíkom alebo dolmušom sa odviezť do iného mestečka. V Turecku sú veľmi zaujímavé možnosti výletov.
Ak ste mladý pár a chcete ísť v sezóne, skúste sa popozerať na hotely pre dospelých. Budete tam mať väčší kľud 🙂
@lenica11 my sme boli ešte ako bezdetní v Turecku v Alanyi, dodnes túto dovolenku hodnotíme ako najlepšiu. 🙂
Na kopci je hrad, tam sme si spravili výlet, takisto mestečko je pekné, máš tam dlhú promenádu s obchodíkmi plus sme sa spriatelili s ďalším mladým párom zo Slovenska a povymetali sme s nimi aj diskotéky 😀 Sprievodcov nočným mestom sme mali mladých čašníkov z nášho hotela, no bola to pecka dovolenka. 🙂
Egypt a Tunis mimo rezortu máš poväčšine veľkú špinu a nič moc na pozeranie. Boli sme aj tam aj tam. A v týchto dvoch krajinách sme mali aj žalúdočné problémy pár dní, napriek tomu že sme si dávali pozor. V Turecku sme pili aj jedli všetko a bez problémov.
Takze za mňa jednoznačne Turecko, ešte sa tam určite vrátime.
Jednoznačne Turecko aj keď z daných krajín najdrahšie.
Urcite Turecko aj, ked Egypt kvoli rybkam a podmorskemu svetu je krasny.Tunis bol tiez zaujimavy, ale vybrala by som si Turecko
@lenica11 Turecko co najbližšie k Side. Odtiaľ priamo do Side chodí už aj autobus za 1eur. Dá sa ísť večer prejsť do centra Side ak nechcete byť v rezorte. V Tunisku sme boli v rezorte v Susse (neviemako sa to píše) a dalo sa aj poprechádzať mimo hotel. Ale zase tam je veľa výletov ponuke, Sahara na dva dni atď. boli sme už dávno možno sa niečo zmenilo.
Kleopatrinu pláž v Turecku odporúčam aj ja. My sme boli pozrieť aj pamiatky v meste (šli sme MHD) a raftovať. Super zážitok.
@lenica11 cyprus
@diaszoky v Kumkoy, Evrenseki je pekná pláž
@diaszoky no priamo v meste Side jasne že nie, ja som to už viac x spomínala, že treba brať hotely v časti Evrenseki, GUndogdu, Colakli, Kumkoy, tieto časti patria oficiálne pod mesto Side, ale je to úplne iná kvalita. Len v ck často tety nevedia takto podrobne poradiť. Preto treba googliť recenzie a pozerať videá.
tažko vybrat, najlepšie ist všade, ja som bola a keby som si mala vybrat asi hadžem kockou, Egypt tam boli tak krasny koralovy utes a ryby pri hoteli že to sa neda zabudnut, Turecko zase užasna krajina božské jedlo totálne , Tunisko to zase má pekne mediny, kulturu , aj strava tiež má do seba niečo a neviem vždy ked som bola v Tunisku tak ja som si neskutočne tam oddychla proste a to sme boli v rozličnych častiach