Dobry deň prajem, má prosím niekto skúsenosti s hotelom. Club calimera serra palace? Predbežné sme si hotel vybrali, ale našla som aj dosť zle recenzie tak mám trošku obavy. Prípadne ešte oblasť Izmir nemám niekto skúsenosť? Ďakujem.
@vifoncitta ďakujem za odpoveď. Ohľadom čistoty, že je všade špina,plesne na izbách a tak podobne..a ešte že je tam veľký hluk z diaľnice. Viem, že sa vzdy nájdu aj dobre aj zle, len sa potom bojím, aby to stálo za tie peniaze ;) a dá sa aj na okolí niekam prejsť, alebo je to tak na samote to stredisko..
@peta0604 Dobrý deň, chcem sa opýtať, či ste už boli v Calimera Serra Palace. Nám ho odporúčali ako vhodný výber pre rodinnú dovolenku.
@martinella1 Nie ideme až 15.8. ale od 1.8. by mal ísť aj švagor s rodinou. Čiže ak pôjdu budeme mať nejaké informácie ešte pred našou dovolenkou. Na FB je ale jedna skupina a väčšina ľudí chváli. My nie sme nejaký náročný, stačí nám slušne čisté ubytovanie. Najviac mám ja osobne strach z prístupu do mora, nakoľko nie som extra plavec. Ale povedali sme si, že si to prinajhoršom užijeme v bazénoch a na toboganoch 😁
@peta0604 tak my ideme 2.8,ked bude všetko ako ma byt. Naši známi boli a chválili tiez
@martinella1 ako ste boli spokojný v Calimere?
@peta0604 Ahoj, my sme boli veľmi spokojní. A čo vy?
@evar16 boli sme v Calimere a boli sme nadmieru spokojní. Nádherný hotel, čistučký, až príliš dbali na dodržiavanie poriadku. Deťom padla na zem tyčinka a hneď zametali. Každý deň skvelý program, animátori úžasní. Jedlo rozmanité, bohaté. Nikdy sa nestalo, že by náhodou niečo nebolo. Personál ústretový. More čistučké a veľmi teplé. Niekedy sú to recenzie asi nespravodlivé.
@martinella1 bolo dobre, priateľovi sa ani domov nechcelo. Hotel pekný, veľký, prostredie krásne, služby výborne, ale osobne už by som tam asi viackrát neišla. Ale tak nikdy nehovor nikdy 😁
@martinella1 dobrý deň čítam vašu recenziu na hotel CLUB CALIMERA SERRA Side mame aj dcerku 4 rocky ma takže je tam všetko pekné a čisté aj dosť tých suchaciek a toboganov? Ďakujem krásne
@marianamollekova Dobrý deň, áno, všetko bolo krásne a čisté, upratovali pravidelne, nemôžem nič vytknúť, aj okolo bazénov bolo čisto. Pláž udržiavaná, keď sa čokoľvek vylialo, alebo rozbilo, hneď nabehla služba a upratali. Čo sa týka toboganov, myslím si, že si užijete. V tom detskom je voda ani nie po kolena, tak si to malá užije.
@martinella1 ahoj, mi ideme tento rok, chcem sa opýtať je tam pozvoľný vstup do mora? Lebo minulý rok sme boli v Tuane a more hrozne,deti mi tam nechceli ani ísť
@mirisel Ahoj,vstup do mora je prudsi, ale moje deti sa tam vyhrali, asi záleží aj od tohto, ci im to vyhovuje, alebo nie
@peta0604 dobrý deň,prosím bolo ste v Izmiry aké more je teplé
@vieramikloskova dobrý deň. V Izmiri sme neboli. V 2022 sme boli v Calimere a tento rok v Annabella Diamond v Avsalare
@peta0604
Ďakujem 😊 letíme zajtra Izmir necháme sa prekvapiť.