Turecko s deťmi (Chorvátsko a iné)

jurka2907
30. dec 2024

Ahojte ,chceme sa poradiť kde ste boli spokojní,mame 4 a 5r deti .Sme 2+2(chceme ísť prelom jun/jul
Minulý rok sme boli v Turecku v super hoteliku,žiaľ teraz cena vystrelila ,tak hľadáme niečo iné,chceli by sme tak do 4300e+-
Najviac by sa mi páčilo Turecko ale chcem tak max cca 55km od letiska ...nepotrebujeme tobogany ,len niečo málo, večerné animácie deti milujú.
Už som rozmýšľala, aj nad Chorvátskom. Najďalej tak Biograd. Tam by som však niečo blízko plaze ,pripadne na plazí max 150 noc
Pripadne kde ste boli s detičkami spokojne ?
Ja som zatiaľ inde nebola (Grécko,Turecko, Chorvátsko)zvážili.by som aj iné destinácie.
Ďakujem za každú radu ,tip,názor.. robím prieskum čím skôr
🤗🤗🤗

slavomira236
30. dec 2024

@jurka2907 ak nemusia byt sluzby top a jedla ako v turecku skor chces krasnu plaz teple more a teply bazen tak mrkni juzny cyprus dome beach..propadne vraj lepsi vedla asterias hotel...za mna naj plaz pre male deti makronisos. Plus peso prechadzka dalsie pekne plaze landa a znama masovka nissi.

slavomira236
30. dec 2024

@jurka2907 a su to hotely najblizsie Larnaky letiska. Ak sluzby ako turecko tak severny cyprus no tam to uz je dalej transfer

jurka2907
autor
30. dec 2024

@slavomira236 ďakujem idem kuk ten južný Cyprus,Severný nie, to viem ze je ďalej zatiaľ nechceme dlhý presun.
Presne mi ide o more ,aby bolo krásne cistucke ☺️

slavomira236
30. dec 2024

@jurka2907 na stene mam fotky skus mrknut boli sme koniec jula..potom sme boli este koniec augusta protaras. Ale plaze za mna krajsie ayia napa . Ta plaz makronisos prosto ked som sa tam postavila prvy dojem ze wau..a koniec juna bude super