Turecko s 2,5 ročným dieťaťom

simik411
10. mar 2022

Ahojte v zime som hľadala destináciu, teraz už máme Turecko vybraté preto nová diskusia. Prosila by som konkrétne hotely kde ste boli veľmi spokojní s takými drobcami , havne blízko transfer, veľa atrakcií,čisté more s pieskom atď veď maminky vieme čo treba 😏je tam toho veľmi veľa na fotke všetko pekne ale chcela by som recenzie ďakujem pekne

pralinka25
10. mar 2022

@simik411 ahoj neporadim ti konkretne hotel lebo vzdy chodime inam ale odkedy mame deti chodime len do turecka k moru a zatial sme sa nikdy nesklamali. chodime odkedy mal prvy syn rok. a teraz bude mat 12.
posledne dve dovolenky sme boli v hoteli retazca gloria a belconti.
ja sa priznam ze si uz tie nazvy hotelov ani nepamatam. ale v zlom sme este neboli. predtym sme chodili prevazne do grecka. grecko milujem. je tam uzasne a urcite sa tam vratime. akurat to turecko je lacnejsie a pre decka asi viac usposobene.

yoxinka
10. mar 2022

My sme s malými deťmi chodili vždy do Lary. To je 15 minút od letiska. Boli sme v Baia Lara, ten bol super, taký menší hotel, mal takú fajn atmošku. Potom sme boli v Royal Holiday Palace, to bol kolos, viac sa nám páčilo v Baia. Kamoška bola v Barut Lara, veľmi si pochvaľovala a ďalšia známa v Trendy Lara, tuším, tiež si chválili. Nevýhody sú, že skrz to, že je to hneď pri letisku, je to drahšie. My sme mali vždy aj dosť vlny a nie je také, že nekonečná plytčina a môžu sa deti čľapkať. My sme boli s deťmi, keď mal syn 4,5 roka a potom so 6,5 ročným a 2ročnou dcérou. Dcérka sedela na pláži aj 2hodiny, more jej omáčalo nožky a ona sa bavkala s kamienkami a pieskom. Ale čo som sa bavila s ľuďmu, ktorí viac pochopili Turecko, tak pre také malé deti odporúčajú viac Side napríklad. To je ale dlhší transfer, tuším aj 2 hodiny. Moje deti by to v tom veku nedali, preto sme boli vždy v Lare.