Ahojte, prosím bol niekto v tomto hoteli ?
@csillia nestihla som sa popytat v cestovke …
Minibar je v cene prosim ? A tie atrakcie ako kolotoce pre deti
Celkovo je to tento hotel fajn ? Uz mame zaplatene
áno aj minibar aj kolotoče boli v cene... My sme boli na last minute, takže za tú sumu som bola spokojná... aj keď mi na istý čas stačilo z Turecka... pre mňa je top severný cyprus. Ale ak si zvyknutá na Turecko, určite nebudeš sklamaná. My sme dostali za cenu obyčajnej izby rodinnú, takže naša dcéra mala vlastné kráľovstvo, na druhej strane sme zas nemali žiadny výhľad, čo mi však nevadí, lebo na izbu chodím len spať. Užili sme si tobogány aj tie kolotoče, pláž super boli aj vlny takže sme sa vyšantili.
Urobili sme si výlet do Side na vlastnú päsť, autobus je na skok, takže to nie je problém... a s Ahojalanya sme zašli na delfiniu šou 😉
@csillia ano na turecko som zvyknuta no 1 krat ideme s drobcom 2r
Je tam aj nejake obcerstvenie na plazi a tak … nieje problem mam k dispozicii stale vodu
Hneď na pláži je malý bar kde je voda, nejaké nealko a trošku ďalej je veľký bar kde sa dá na obed aj najesť aj si dať kávičku, koktail 😉 Pre detičky bol v reštike aj kútik s nejakými jogurtíkmi a tak... určite budeš spokojná
@csillia to je parada …. A za priplatok boli teda len nie vybrane restiky ano ?
Mne sa zdalo, že sú všetky zatvorené... neboli sme v žiadnej len v tej hlavnej
@csillia ahoj, prosím ťa , tiež pokukujem po tomto hotely. A zaujima ma hlavne, aká teplota bola v bazénoch. Lebo boli sme minulý rok v Turecku v septembri a tie hotelové bazény hoci mali tobogany boli extrémne studené. Na oficiálnej stránke som žiaľ nenašla, či sú bazény vyhrievané , alebo nie.
@lenuska9999 žiaľ na to sa nepamätám
@lenuska9999 ja pamatam ze ten stredny velky bol super ale detsky mi prisiel studeny lebo tam stale striekala vodu taka fontana ale malý sa v pohode kupal …. Boli sme juny
Ďakujem pekne 🙂
Ahoj! Boli sme minulý rok... čo ťa zaujíma?