Ahojte kočky. Prosím Vás , chceme ísť prvý krát do Turecka, na začiatku septembra. Chcem sa opýtať na Vaše skúsenosti:
Hotel, kde budú tobogany pre 8r chalana, taktiež čistota hotela a All inclusive podmienka. Robia v septembri aj animátori program pre deti? Aké fakultatívne výlety sa dajú podniknúť v Turecku? Poznáte tam nejaký super water park? Dakujem za tipy 🙂
My sme boli minulý rok, ale až v polke septembra, keď trošku klesli ceny😊 boli sme v Delphin Be Grand… chodili by sme každý rok keby sme na to mali peniaze 😂 toho jedla čo tam bolo, parádne tobogány (myslim 7-8 ich tam bolo), animátori robili aktivity, ale nie toľko ako v sezóne… my na to veľmi nie sme tak sme nechodili až tak veľa
Toto ma vzdy fascinuje, ked dieta ma nastupit do skoly, a rodic si povie ideme na dovolenku, ved naco predtym bol 10 tyzdnov doma, sorry musela som, inac Turecko je krasne
@alabama0011 ako bolo v Delphin Palace? Je v Lare?
@lauha21 Delphin be grand má tobogany vhodné pre pubertiakov a dospelých?
@oliverceky áno, my sme s manželom jazdili na tobogánoch stále 😁 myslím si, že keby ma rodičia ako pubertiačku vzali do takéhoto hotela vyskočila by som z kože
@zuzubb007 Ahoj, mám viac dôvodov prečo až v septembri 🙂 Nie je za tým žiadna arogancia, ani výsmech učiteľky. Malý má najmenej vymeškaných hodín z celej triedy za minulý rok, nie sme žiadny asociály, že nám nezáleží na vzdelaní dieťaťa. Otázka znela inak, nie či máme/nemáme ísť v septembri . Peknú nedeľu prajem
asociáli 🙂 oprava
V septembri podla mna super, my sme boli prelom september/oktober, bolo citelne, ze so septembrom pre nich skoncila sezona....more uz bolo studene a hotel vyludneny....v septembri este sluzby, v oktobri uz nic 😀
Ja idem s malou (8r) 14. septembra do Turecka, letíme z Viedne
Akurat sme sa vratili z Antalye, hotel Delfine Palace. Najlepsia dovolenka a pojdeme aj buduci rok.