Turecko - lokalita s pokojným morom

zuzana194
27. mar 2019

Ahojte, chcem sa spýtať, ktorá lokalita v Turecku má pokojné more. Počula som, že Side je občas dosť vlnité. Máte skúsenosti s lokalitami ako Side, Belek, Kemer, Avsallar?

bobo2433
27. mar 2019

@zuzana194 my sme boli minulý rok v side a áno boli dní kedy boli strasne veľké vlny ,že málokto sa odvážil vtedy do mora 🙂ale to boli asi 2 dní s celého týždňa 🙂

sorrento
27. mar 2019

Icmeler Marmaris beach

kukulienka83
27. mar 2019

My sme boli kemer a pohoda

zuzana194
autor
27. mar 2019

rozmýšľame nad tým Kemerom i keď sú tam kamienky

ivana11155
27. mar 2019

Side ma aj vacsie vlny ale zase ovela lepsie pristupy do mora ako Kemer (nasa skusenost).

meszarosovakarin
27. mar 2019

My sme boli v Beleku a tam bolo more veľmi nepokojné. Každý deň červená vlajka kúpať sa dalo iba pol hodinku za deň kedy tie vlny neboli také hrozné.

mirka2405
27. mar 2019

@zuzana194 My sme boli opakovane v Side a more pokojne, akurat poobede vlny z motorovych clnov, skutrov, ale tiafne velke. V Lare, Beleku vstup do mora pre male deti nie taky vhodny.

zuzana194
autor
27. mar 2019

čítala som, že Belek je taký vlnitý. Máme 1,5 ročnú dcérku tak by sa tam moc nevykúpala. Ešte pozeráme oblasť Fethiye alebo Avsallar

dassena
27. mar 2019

oblast Fethiye je super, boli sme minuly rok a velmi sa nam tam pacilo. pekne, ciste a celkom aj kludne more. vobec sme nemali velke vlny. dalo sa v pohodicke. tam odporucam ist, je tam aj vela zelene, takze je aj kde sa prechadzat. fakt pekna oblast 🙂

papoka
27. mar 2019

Mi sme boli vBeleku 2kràt a v Side 1kràt žiadne velkè vlni neboli pre deti velmi vhodnè pozvlný vstup do mora vKemeri to tak nie je.

zuzana194
autor
27. mar 2019

Tak záleží aj od počasia a obdobia, ale čo som čítala tak viac dní s vlnami je asi Side a Belek

sisulia
27. mar 2019

velke vlny mozes mat kdekolvek ked je niekde dalej burka, to treba len vychytat ako sa hovori 🙂

marikagombitova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzana194
autor
28. mar 2019

neviete aké časy odletov mávajú slovenské cestovky do Turecka? Myslím tým, hydrotour, satur, fischer, happytravel alebo orex.

s1m.one
28. mar 2019

ahoj, my sme boli pri side, vyhovovalo mi ze to je tak cca 1 hod o letiska...

bobo2433
28. mar 2019

@zuzana194 my sme išli cez Hydrotour mali sme letieť o 20:50 a leteli sme okolo 23:30 ,a keď si prirátas ešte +1hod časový posun tak nič moc .a naspät sme mali letieť o 23:30 a meškal znovu let vyšše 2hod .ale to sme my boli na Tom ešte celkom dobre,boli lety na Slovensko, Ktoré mali meškanie aj 6hod 🙂a potom prileteli na SVK zároveň nás 🙂

zuzana194
autor
28. mar 2019

no to nie je bohvie čo. My sme doteraz chodili z Viedne a tam sme si vždy čas odletu vybrali. Je vôbec Slovenská cestovka, kde si časy odletov a teda aj konkrétny termín podľa toho môžme vybrať? Keď je taký neskorý čas tak to ťa o jeden deň v podstate ukrátia.

sintra
1. apr 2019

Bola som v Turecku na dovci aj v Beleku, aj v Side, aj v Antalyi a vsade sa nam stalo, ze jeden-dva dni z celkoveho poctu dovci boli fakt velke vlny. To moc neovplyvnis, je to aj pocasim. Urcite by som tento faktor nebrala ako rozhodujuci pri vybere, hlavne s malym dietatom. Ked je den, ze su velke vlny, stale mas k dispozicii bazeny. Ovela viac pre mna bola dolezita napriklad dlzka transferu z letiska, ked uz.

eliska13
3. apr 2019

@zuzana194 prvy a posledny den sa berie na prepravu je to bezne take odlety co som si vsimla.Boli sme 2x Side, Alanya a vzdy dost burlive aj cervena vlajka....

yellow28
10. apr 2019

@zuzana194 bola som v Side 3 x, ani raz som vlny nezazila, boli sme vzdy v auguste. More je urcite krajsie ako v Avsallari, aj sluzby na vyssej urovni. Slovenske CK maju pevne odletove casy, cez rakuske CK si mozes vybrat. Mna napriklad vysla cez rakusku CK dovolenka o 300 EUR menej a o den dlhsie ako cez nase CK...

leoivka
10. apr 2019

My sme boli Side rok 2018 a uplne super hotel planet sea

zuzana194
autor
11. apr 2019

leteli ste niekto na dovolenku z Piešťan? Máte niekto skúsenosti s rakúskou alebo nemeckou CK z odletom z Bratislavy?

danielle77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzana194
autor
29. apr 2019

máte niekto skúsenosti s hotelom TUI SENSATORI RESORT FETHIYE ? alebo RIXOS PREMIUM TEKIROVA ?

zuzana194
autor
17. sep 2019

Ahojte, pripájam skúsenosť s oblasťou Kemer. Konkrétne oblasť Tekirova kde sme minulý týždeň boli. Prostredie je tam nádherne a hlavne more je tam teplé a čistučké. Sú tam drobné kamienky, ale netreba obuv do vody. Zvládala to aj moja 2 ročná dcérka. More je tam pokojné a vhodné pre malé deti.

kalutara
17. sep 2019

@zuzana194 A aké ste mali počasie? Pretože my sme sa vrátili túto sobotu v noci, a teda zatiaľ čo sa týka Turecka, to bolo najhoršie... Hotel sme mali rovno pod horami a 3x nám počas pobytu pršalo.. Celkovo bolo aj častejšie zamračené. Zima nebola, aj more bolo teplé, len teda ten dážď nás zaskočil...

zuzana194
autor
18. sep 2019

my sme mali pekné počasie, slniečko svietilo a bolo dosť teplo. Len raz bolo zamračené a mrholilo trošku, ale to až večer počas večere. Ale aj napriek tomu bolo teplo. V deň odchodu bola zase modrá obloha a veľmi teplo. Ty si bola v oblasti Tekirova? My sme boli v hotely Amara Dolce Vita Luxury

kalutara
18. sep 2019

@zuzana194 Nie, my sme boli v oblasti Goynuk, aspoň si to teda myslím podľa toho, čo mi ukazoval mobil. Všetko bolo super, až na to počasie... Preto som sa pýtala, že či ešte niekedy zvažovať Kemer, alebo už túto oblasť vylúčiť. Lebo my sme už presýtení aj Side, Belek, Antalya.. Tak sme chceli skúsiť niečo iné, ale Kemer si už asi nevyberieme...

ivana11155
18. sep 2019

@kalutara suhlasim s tebou, ja by som uz tiez Kemer nevybrala. My sme boli v auguste (3roky dozadu) v Tekirova, jeden den bolo zamracene a ochladilo sa, ale mne hlavne vadilo, ze ta oblast mi pripominala Chorvatsko, to pohorie za nami a v mori po par metroch take velke balvany ako v Zivogosci. Odvtedy uz len Side -krasny piesok, paradne vstupy do mora...

kalutara
18. sep 2019

@ivana11155 Ja som mala presne ten istý pocit!! 😆 Nad nami Biokovo, vcelku bohatý podmorský svet, len more teplejšie ako to chorvátske 😊 už len tie betónové platne z chorvátskych pláží mi tam chýbali 😃 a ktorú časť Side by si odporučila? Lebo mne sa zas Side zdalo príliš masové a more dosť špinavé... Takže my rozmýšľame budúci rok nad Izmirom, prípadne nejakú inú oblasť druhým smerom od Antalye...