Turecko, Kréta, Zakynthos, Dubaj - poraďte hotel

simaleja
25. jún 2018

Prosím poradte cez ktorú cestovku? A boli ste aj spokojne, rozmýšľame nad Tureckom, Kréta, Zakynthos, Dubaj a ktorý hotel odporúčate // kde by aj bola možnosť rodinnej izby alebo kde by vyšli v ústrety 2 izby hneď vedľa seba,,, deti by sme nechceli dať na druhý koniec 😞

simaleja
autor
26. jún 2018

Ďakujem

janula12345
26. jún 2018

Asi zalezi aj na cene.. podla toho ti odporucia zeny hotely.

simaleja
autor
26. jún 2018

Ďakujem ale cca pre 4 člennú rodinu kde sú už deti veľké kde sa skoro rátajú ako dospelé osoby tak 3000-4000 e

janula12345
26. jún 2018

@simaleja my sme boli teraz na krete st. Constantin, 5* hotel,, vyslo nas to 650 na hlavu all inclusive. Neda sa povedat ze to zodpovedalo 5 hv,, ale za tu cenu velmi fajn. 4 bazeny,, more par metrov, pohoda.

simaleja
autor
27. jún 2018

@janula12345 ďakujem

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terezkaaa88
18. jan 2020

@janula12345 Dobry den, my teraz zvazujene St.Constantin na Krete s dcerkou bude mat vtedy 14 mesiacov, mozem sa spytat aka je tam plaz? a strava aka je? ci si aj rocne dieta vyberie 🙂 a tiez ci je v okoli nieco na pozeranie nejake pekne mestecko atd 🙂 dakujem

janula12345
18. jan 2020

@terezkaaa88 dobry den, hotel je podla mna vhodny pre taketo male deti. V case ked sme tam boli my, tam bolo vela deti. Aj bazeny su prisposobene tomu. Najnovsi bazen je voda snad ani nie po kolena,, aj pre najmensie deticky, druhy bazen je aj aj, a treti iba vysoka voda. More je hned cez cestu od arealu z novej casti alebo 5 minut chodze po starej ceste od hlavneho vchodu. Je to velky areal, zalezi kde budete ubytovani, v ktorej casti. Strava fajn, myslim ze si vyberie kazdy, aj dieta. Maju velky vyber vzdy aj cestoviny, aj maso od grilu, ci ryzu alebo hranolky, zemiaky... a samozrejme kolaciky a cerstve ovocie aj zeleninu. Mestecko nic moc... je to dovolenkovy areal kde je par hotelov a par obchodikov. Nijake mestecko, ale da sa prejst popri plazi. My sme chodili na vylety busom a lodou na ine ostrovy, boli sme bez dietata vtedy. More je ale velmi fajn, voda tepla a cistucka,, cista plaz, postupny slkz do mora, pre deti urcite vhodne.. ale plaz je platena, su tam lehatka aj,slnecniky. Uteraky k moru sa daju na recepcii pozocat za poplatok ktory cam pri odchode vratia,, a kazdy den vam vymenia novu osusku. - toto skoro nikto nevedel a kazdy si nosil svoje a susil to po balkonoch... Mozno z druhej strany mora sa da aj zadarmo ist, iba na deku ale tam sme my neboli, neviem teda isto. Celkovo, treba sa ale pripravit ze je to obrovsky komplex a hrozne vela ludi. V bazenoch ani pri mori to necitit, ale v restauracii a vecer na program hotelovy je tlacenka😁

terezkaaa88
18. jan 2020

@janula12345 dakujem krasne my ideme v sezone takze sme zvyknutí na masu ludi to je vzdyy a vsade cez sezonu :( tak snad sa nam bude pacit a uzijeme si to aj s malou 🙂

janula12345
19. jan 2020

@terezkaaa88 nie je zac. My sme na takyto typ hotela neni zvyknuti neboli, toto bol prvy,, ze iba v dovolenkovom rezorte. Este ma napadlo, ze neviem na ake hotely ste zvyknuti, ale toto teda isto nebol hotel hodny 4*. Aby ste neocakavali klasicku 4hviezdickovu uroven, lebo budete sklamani.

terezkaaa88
22. jan 2020

@janula12345 oficialne je hodnoteny 5* ale viem ze v grecku treba o jednu menej ratat, nie sme narocny u nas je rozhodujuca strava , ako vzdy sme boli niekde kde bolo rusne letovisko ,hostoricke mestecko atd skratka co pozerat aj vecer no teraz ideme s babatkom tak sme si povedali ze hadam to bude dobre ked je tam aj animacny program ze vecer ostaneme tam a snad tam su aj nejake obchodiky so suvenírmi . a ten heraklion nsnad bude taky ze na pozeranie a nejake fakultativne vylety hadam tiez budu 🤭🤭🤭....plaze sme doteraz mali vzdy dlhe siroke takze tiez nieco nove pre nas...ale stale vaham ci nakoniec nezmenime na spanielsko CK ma pisane ze do 31.3 mozeme zmenit destinaciu bezplatne tak som navazkach 🤣 len mamu v ponuke uz len take kde je hrubozrnny piesok na plazi a koli malejmsom chcela jemny piesok 🤔

janula12345
22. jan 2020

@terezkaaa88 ano piesok bol jemny a cistucky.. skuste, porovnate hotely aspon. Pri cisle 5 som sa iba pobavila, to som aj zabudla. Realne je to taka slaba trojecka. Ale inak cisto a pekne. 🙂

mirka1985
2. jún 2021

@janula12345 ahoj, pozeram ze ste boli na dovci v st.constantin. K plazi sa chcem spytat, na fotke je len uzka rovno vedla cesty. To mi pride dost hlucne....... Je tam aj nejaka ina sirsia plaz mimo cesty?

janula12345
2. jún 2021

@mirka1985 ahoj, vsetky plaze su od cesty. Ale hlucne vobec neboli. Su za poplatok, aspon teda tie, ktore sme chodili my. Ale zato ciste, voda krasna.