Turecko, Egypt alebo Tunis?

zuzana2205
7. júl 2019

Ahojte, pekný deň Vám prajem. Chcela by som Vás poprosiť o názor ktorá krajina je najkrajšia ohľadom mora, spokojnosti z hotelom a stravou ? Ja som bola raz v Egypte a prekrásna dovolenka. Na internete je nespočetne veľa hotelov a človek si nevie vybrať. Mohli by sme mi poradiť ktorú krajinu Egypt, Turecko alebo Tunis, časť alebo hotel navštíviť ? s ktorou ste boli spokojné ? Ďakujem

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dzina007
7. júl 2019

My sme boli tento rok v hotely Prima Life Makadi. Makadi je znama tym ze hned pri plazi su velmi blizko korale takze sa tam da snorchlovat. Ale zas preto nieje plaz uplne pieskova ale su tam aj skalky. Prve korale sme nasli vo vode ktora mi bola tak ani nie po prsia takze sa snorchlovali s maskami aj moje deti 4 a 5r uplne v pohode. More ciste teple

lucka_lullu
7. júl 2019

@zuzana2205 ahoj, za mňa najkrajšie more bolo v Tunisku, nádherné tyrkysové, biely piesok ako v karibiku, prosto rozprávka ❤️ (ale ja napr nešnorchlujem, ani nie som obdivovateľ podmorského sveta 😉to by si si určite viac užila v Egypte) Čo sa týka Turecka, pláž aj more oki, čisté, teplá voda, žltý piesok a horúco 😀ale mne sa tam nepáčilo 🙈nemôžem si pomôcť 😉

oli18
7. júl 2019

Bola som v Tunise a Turecku. Jedine Turecko, už nikdy nič iné, hotel na pláži, nádherné záhrady, 5 hviezdy UALL.

eliska13
8. júl 2019

@zuzana2205 bola som vo všetkých a všade výborne.Ak Tunis, tak Mahdia krasne pláže, kvalitné hotely
Ale asi by som si vybrala Turecko, ak nechceš ist vyslovene snorchlovat

kikuska1010
3. dec 2020

Turecko by som si vybrala