Turecko - dobré rezorty

3. máj 2021

Ahojte baby nejaké rezorty v Turecku ?

nafka0483
3. máj 2021

Ano, je tam plno rezortov. Co ta trosku specifikovat - oblast, poziadavky, ceny?

jaja20
3. máj 2021

Boli sme v Saphir Hotel@Villas a boli sme veľmi spokojní.

ivula0807
3. máj 2021

Alva Donna Beach Resort Comfort v Side, tu sme boli maximalne spokojni. Je to hotelova siet, ktora ma svoje hotely aj v inych mestach. Turecko milujeme, boli sme niekolkokrat, za nas toto bol najlepsi hotel s najkvalitnejsimi sluzbami, priamo na plazi.

mia018
3. máj 2021

My máme zajednanú dovolenku v Seashell Resort & Spa a podľa toho čo som počula vraj budeme maximálne spokojný

misinka26
3. máj 2021

Ahoj, Bola som 3 x... SULTAN OF DREAM, SEA PLANET, SEALIFE BUKET... prve dva velke rezorty oba topka ale nakupne moznosti mensie... Posledny mensi ale taktiez super najlepsie nakupy co spm zazila, fakt pecka... Ja chodim cez rakuske cestovky a neviem si vynachvalit...

autor
4. máj 2021

@misinka26 známa bola dva roky nazad v Sea planét ale vraj mali veľmi búrlivé more , vy ste mali aké?

misinka26
4. máj 2021

My sme mali velmi pokojne... Jemne vlnky... Mozno to zalezi aj od toho kedy tam bola...

mima172
4. máj 2021

My sme boli neďaleko Izmiru, konkrétne oblasť Kusadasi a hotel sa volá Palm Wings Ephesus (https://ephesus.palmwings.com.tr/en/) a fakt topka. Súkromná pláž, skvelé služby, luxusné izby, niekoľko bazénov, super animačný program. Odporúčam 🙂

ankare
4. máj 2021

@mima172 ako dlho trval transfer?

mima172
4. máj 2021

@ankare Do hodinky 🙂 To je vždy jedno z našich kritérií, aby nebol dlhý transfer do hotela.

maja11nr
7. júl 2021

Dobrý deň, v Turecku sme boli posledných 8 rokov, každý rok...kým neprišla korona ☹
Veľmi záleží na tom, či cestujete s malými detičkami alebo puberťákmi. Akú pláž preferujete, koľko ste ochotní vytrpieť transfer a akí nároční ste na služby. Odporúčam pozerať recenzie na Tripadvisor. Všeobecne platí, že dobré hotely nájdete aj v slovenských cestovkách ale najväčší výber majú zahraničné cestovky...teda ak Vám nevadí odlet z Viedne napr.
Môj súkromný typ sú hotely v sieti Sunis (boli sme už vo všetkých okrem Sunis Evren beach, kde sme mali ísť minulý rok).
Ak máte otázky, kľudne sa pýtajte 🙂

guttekova
17. jan 2023

@jaja20 chcem sa opýtať na pláž pri tomto rezorte, ci nie je veľmi kamenistá a tiež či neje hneď hlboká

sandra163
17. jan 2023

@maja11nr ahoj, síce staršia diskusia, ale skúsim... Skúsenosť s hotelom Calido Maris Beach Resort nemáš? Ideme tento rok prvýkrát s deťmi k moru, v prvej polovici júna. Chceli sme ísť do Grécka, ale Turecko je vraj pre deti vhodnejšie. Snáď sme sa rozhodli správne 😁

jaja20
18. jan 2023

@guttekova Napravo od mola je pláž krajšia,pieskovejšia,s pozvoľnejším klesaním,naľavo sú aj kamene,ale nie hneď od vstupu. Ale zase tam chodia korytnačky,čo je pekný zážitok.

guttekova
18. jan 2023

@jaja20 ďakujem, mne tie kamene veľmi prekážajú, deťom a manželovi to neprekáža. Ako ste boli spokojná s all inclusive? bol aj na pláži? boli v cene aj drinky?

jaja20
18. jan 2023

@guttekova Jedlo aj dezerty úžasné,ani sme nestihli všetko ochutnať. Bar bol aj pri pláži,boli tam aj nápoje,aj nanuky,ale ak sa vám nechcelo čakať na to,kým vás obslúžia,boli tam aj také samoobslužné presklené chladiace skrine,odkiaľ ste si mohli zobrať hocijaké nápoje. My máme radi bazénové bary a tu sme si prišli na svoje,robili super drinky.

maja11nr
21. jan 2023

@sandra163 Ahoj, Calido Maris som zatial nenavstivila.

jarmila2010
21. jan 2023