Ahojte baby nejaké rezorty v Turecku ?
Boli sme v Saphir Hotel@Villas a boli sme veľmi spokojní.
Alva Donna Beach Resort Comfort v Side, tu sme boli maximalne spokojni. Je to hotelova siet, ktora ma svoje hotely aj v inych mestach. Turecko milujeme, boli sme niekolkokrat, za nas toto bol najlepsi hotel s najkvalitnejsimi sluzbami, priamo na plazi.
My máme zajednanú dovolenku v Seashell Resort & Spa a podľa toho čo som počula vraj budeme maximálne spokojný
Ahoj, Bola som 3 x... SULTAN OF DREAM, SEA PLANET, SEALIFE BUKET... prve dva velke rezorty oba topka ale nakupne moznosti mensie... Posledny mensi ale taktiez super najlepsie nakupy co spm zazila, fakt pecka... Ja chodim cez rakuske cestovky a neviem si vynachvalit...
@misinka26 známa bola dva roky nazad v Sea planét ale vraj mali veľmi búrlivé more , vy ste mali aké?
My sme mali velmi pokojne... Jemne vlnky... Mozno to zalezi aj od toho kedy tam bola...
My sme boli neďaleko Izmiru, konkrétne oblasť Kusadasi a hotel sa volá Palm Wings Ephesus (https://ephesus.palmwings.com.tr/en/) a fakt topka. Súkromná pláž, skvelé služby, luxusné izby, niekoľko bazénov, super animačný program. Odporúčam 🙂
Dobrý deň, v Turecku sme boli posledných 8 rokov, každý rok...kým neprišla korona ☹
Veľmi záleží na tom, či cestujete s malými detičkami alebo puberťákmi. Akú pláž preferujete, koľko ste ochotní vytrpieť transfer a akí nároční ste na služby. Odporúčam pozerať recenzie na Tripadvisor. Všeobecne platí, že dobré hotely nájdete aj v slovenských cestovkách ale najväčší výber majú zahraničné cestovky...teda ak Vám nevadí odlet z Viedne napr.
Môj súkromný typ sú hotely v sieti Sunis (boli sme už vo všetkých okrem Sunis Evren beach, kde sme mali ísť minulý rok).
Ak máte otázky, kľudne sa pýtajte 🙂
@guttekova Jedlo aj dezerty úžasné,ani sme nestihli všetko ochutnať. Bar bol aj pri pláži,boli tam aj nápoje,aj nanuky,ale ak sa vám nechcelo čakať na to,kým vás obslúžia,boli tam aj také samoobslužné presklené chladiace skrine,odkiaľ ste si mohli zobrať hocijaké nápoje. My máme radi bazénové bary a tu sme si prišli na svoje,robili super drinky.
Ano, je tam plno rezortov. Co ta trosku specifikovat - oblast, poziadavky, ceny?