Ahojte, bol niekto z vas v turecku v hoteli 5, prip. 6.hv., kde by neboli rusi? Hladam, hladam, ale neviem najst 😀 . Vdaka
no, pre mna su poliaci uplne v pohode 🙂 nikdy nikde nerobili taky bordel ako rusaci.
neplanujem ine ako sk cestovky... sice bola som aj tam kde neboli rusi - uplna paradicka, ale nebolo to v tr...
@claudia01 zaruku, ze sa Rusom vyhnes, ti neda dnes uz nikto. su uplne vsade (viem, o com hovorim 🙂). a ked pojdes cez nemecku ck, najdes tam vela Rusov zijucich v Nemecku, ktori pojdu dovolenkovat s vami... Pretoze ist cez nemecku alebo rakusku cestovku este neznamena, ze mas garanciu len nemeckej klientely....stastnu ruku pri vybere spravneho miesta 😝 😎
uzasna tema. Len pre vasu informaciu damy, presne taka ista "verbes" sme my Slovaci pre ine narody.
Sedte radsej doma.
Evren beach - Side - minulý rok tam boli počas nášho 2 ruské rodiny s deťmi. Boli to veľmi slušní ľudia - aspoň sa tak správali. Väčšinou bola v hoteli nemecká klientela.
:o) neverím že takýto hotel je, je jedno či pôjdeš cez nemecké alebo rakúske CK, pretože htl. je ponúkaný aj v ruskej CK. Neviem my sme boli min. leto na Kréte, tento rok na Peloponeze /sieť ALDEMAR/ a nemám pocit že tam boli nevychovaný rusáci robiaci bordel .... bavili sa slušne, žiadne nočné žúre, stolovanie v pohode, na pláži o.k. naopak v Egypte sme zažili rusákov - prasce. Pre SINTRA - nemyslím že pre iný národ sme "verbes" - vždy je to otázka správania sa a výchovy detí, nie národnosti 🙄 🙄 🙄 Nechápem averziu proti národnostiam, ja len nemusím debilných ľudí, a tých žiaľ stretneš, či sa ti to páči alebo nie, a pôvod nie je podstatný ......
Ahoj, minulý rok sme boli v Adalya resort and spa - v Side, klientela výlučne nemecká, pár slovákov, ale rodiny s deťmi boli v hoteli 😉
Ahoj, skús pozrieť Alba royal - ten je bez detí a všetky Alby (resort, royal, qeen) by nemali mať rusov, alebo len minimum, ale neviem, či už nie je vypredaný...
prepac ale ta poziadavka je strasne neprijemna... ak chces luxus bez deti tak hladaj adult hotely - ale tie su troska ina cenova kategoria ako normalne 5hviezdickove... co sa tyka narodov - prepac ale to je non sence 😠 tak ako najdes otrasnych nemcov, turkov, anglicanov ...tak najdes aj neprijemnych rusov....nezabudaj ze na trip advisoroch a holiday checkoch rusmi nazyvaju nemci a anglicania aj nas...
takze stastnu ruku ( moja skusenost je ze v naozaj kvalitnych 5hviezdickovych hoteloch su rusi vaecsinou slusni... )
@fiorela oni maju niekde napisane ze rusov neberu?🙂 co ja viem tak rusov maju vsetci hoteliery velmi radi, lebo na rozdiel od vseliakych socialnych pripadov z nemecka ( ktori si vdaka ich socialnemu systemu mozu dovolit aj taketo hotely ) su rusi velmi bohati ludia...tym nechcem povedat ze aj inteligentni... ale ako som spominala, hoteliery ich maju velmi radi
@sintra "lajkla" som Ti príspevok, pretože s Tebou súhlasím 😉 My sme boli v IT a mali sme susedov Rusov (boli o chatku ďalej, medzi nami boli Nemci)a ani som nevedela, že tam sú, síce odišli predčasne, pretože ich vykradli 😒 , ale počas toho, ako tam boli boli slušní, trošku hlučnejší, keď si vypili, ale tak hodinku pokričali a zaliezli dnu... Čo sa nedá pvoedať o susedoch, ktorí boli Nemci, boli dosť ďaleko a aj tak ma každé ráno budil ich syn, čo ziapal o šiestej ráno na celú ulici Muttiiiiii, kommm hieeeer 😝 😝 😝
No a kt ým nemcom, čo boli vedľa nás, prišli o dva dni neskôr, prišli sa predstaviť!! poklebetili a odišli viac som ich nevidela 😅 😅 len keď sedeli večer vonku a hrali karty
dakujem vsetkym 🙂 . inak mne deti nevadia, len som to takto napisala, aby to nepresunuli do temy "dovolenka v turecku s detmi" 😎 . takze uz som asi nasla, co by mi mohlo vyhovovat 🙂 🙂 🙂
@claudia01
no jasne, večný problém v Turecku a v Egypte. Niektoré slovenské cestovky majú rezervované kapacity aj v hoteloch, kde majú rezervácie aj ruské CK. Preto odporúčam si tento fakt preveriť.
Na stránke http://www.dobredovolenky.sk/dovolenka/turecko/... vidíte pri každom hoteli, ktoré CK majú hotel v ponuke.
Najmä nemecké a rakúske ck sa snažia ponúkať ubytovanie v rezortoch, kde nieje rezervácia od ruských CK.
čisto nemecký htl, pár Čechov, Slovákov a Poliakov máš Paradise Side Beach, má síce 5*, ale je to taký prázdninový htl. komplex 🙂 možnosť ubytovania v bungalovoch alebo rod. apartmány...
Haha veru Rusi ako tak,ale Poliaci je este väcsia verbeš,ja som tiez povedala mm,ze tam kde su tieto dve narodnosti uz nejdem.Priserna mentalita,priserna vychova