Ahojte.chcem sa opýtať kto bol zaciatkom juna v turecku konkretne my ideme 7.juna do alanye.ake tam bude asi pocasie a hlavne teplota mora??dakujem za kazdu skúsenosť a odpoved.😗
https://www.meteocentrum.cz/predpoved-pocasi/te... tu môžeš sledovať, zatiaľ má 21 a kedže nejako sa nemá celkovo extrémne otepliť, tak za tie 2 týždne a niečo podľa mňa maximálne 23
ahoj my sme boli sice 16.6. ale mozem ti povedat, ze teplota bola naozaj velmi prijemna okolo 30, ale tam to inak vnimas a hlavne ludi tam nebolo tolko, neboj okupete sa, dobre bude a more egejske byva prve teple,takze lepsi vyber ste nemohli ani urobit 🙂
Ahojte poradite baby? My ideme 21. do Alanye. Chcem sa dopatrat ako je to v turecku so zastrckami na nabijanie do elektriky, pasuju rovnake koncovky ako mame my? A treba si menit eura ci sa da platit vsade aj s nasou menou? Vdaka
@leleh koncovky pasujú a stačia eurá
@marsmykkok super dakujem pekne
@mo215 my ideme do inej krajiny,ale v podobnej polohe smerom na juh a tiez som pozerala v tom case tak 22 stupnov maximum.ale nastastie nejdeme k moru kupat sa.pozeraj 14-dnove pocasie,ale celkovo sa mi zda,ze je chladnejsi rok vsade ako po minule roky..
Dakujem vam😉
A uz ked sme pri takej debade nebol niekto z vas v hotely Lorineca world?
@mo215 je to komplex tusim dvoch vyskovych budov a potom taka dvojposchodova budova pri jednom z bazenov. My sme vtedy boli v tej budove nizkej pri bazene. V tych vyskovych boli najma Rusi ubytovsni. My sme vtedy sli cez Rskusku cestovku. Sle komplex sa vyuziva cely. Vsetko spada pod 4*. My dme boli s 3ojrocnou a 11mesacnou dcerou vtedy. Strava fantasticka, more uzasne. Ten komplex ma aj svoju zoo, to bolo milene. Vecerny program super, a aj tobogany tam boli dobre. Vitamin bar, bol otvoreny vacsinu dna s ovocim a kolacikmi v ramci AI.
More je pokojne a plytke, ideal pre male deti.
Turecko nas nelaka z hlsdiska bezpecnosti uz zial. Aj co chodime na Cyprus pre zmenu, tak rsdsej do Greckej casti.
Cert nespi a kto sa boji, nejde tam no. Detto Egypt u mna a tiez som ho pred rokmi milovala
Ahojte, aj my ideme 7.6., Turecko, Kamelya club resort. Snad uz bude teplo, hlavne voda 😉 uzite si to vsetky aj s detickami 🌴🏖👙
@mo215 bezne chodime v maji-uz sme leteli aj prveho,teploty okolo 30, voda tych 24. Minuly rok sme leteli 23.maja a na sever k Izmiru. Bolo cez 30 stupnov,voda mala 23, ale bola zas tepla jar. Alanya je omnoho juznejsie,takze to bude luxus.