Ahojte, chystá sa v lete niekto do Turecka? My sme minulý rok leteli do Bodrum, tento rok máme letieť do Antalye.
@11brano11 ano ideme prvy krat..snad nebudem sklamana..ale uz mam vybraty aj egypt tiezvprvy krat aj tunis..turecko uz je zaplatena zaloha to druhe uvidim..
@slavomira236 minulý rok sme tiež boli prvýkrát v Turecku, Bodrum, trochu sme sa obávali. Dovtedy sne stále volili EU - Taliansko, Grécko, Španielsko, ale za tie peniaze pomer cena výkon super. Boli sme veľmi spokojní. Chcel som vedieť či aj Antalya je v poriadku.
My tiez ideme, ale ideme len do Lary, od letiska asi 20 min
@ktobytobolpovedal my konkrétne Green Garden Resort & Spa Hotel. Rodina s 2 deťmi
@11brano11 my sme vybrali baia Lara, predtym delphin diva…nam je alanya strasne daleko od letiska v antalyi 🤷♀️ ja som ochotna ist max do Side 😄
@11brano11 my ideme prvý krát Hotel Club Sun Heaven Family&SPA, Konakli, 2+3 deti
@nejdemaprihlasit to vyzerá tiež veľmi pekne
@ktobytobolpovedal tento vyzerá fakt luxusné. Ale aj celkom drahe. Na nás termín pre rodinu takmer 5500
@11brano11 nas to vyslo cca 4400€ s poistenim. Deti budu mat v lete 5 a 11 rokov. Ale chodime na 7 noci..
@ktobytobolpovedal teraz to ukazuje na júl pre rodinu s 2 deťmi 5 a 6 rokov 5400 na 7 nocí
@11brano11 fakt? My ideme zaciatkom augusta. Vyberala som izbu zo zvyhodnenou cenou pre druhe dieta v ramci FM ☺️
@11brano11 a kde to pozeras? Baia Lara? Lebo tolko mi to cez hydro neukazuje 😄
@ktobytobolpovedal pred Vianocami sú vždy ceny najlepšie. My takto stále kupujeme
@ktobytobolpovedal nie, pozeral som ten Delphin diva
@11brano11 aha, ano ten je drahsi. Ten nas vysiel okolo 4800€ v roku 2023. Ale to bola pecka veru. Oplatilo sa kazde euro 😆
@ktobytobolpovedal to ste ešte neboli asi v lepších destináciách.. Turecko je slabota. Ale na poriadnu dovolenku potrebujete 10 až 15 tisíc co malo kto da a ma...
@matej2227 dakujem za usmernenie… mame pochodene aj ine 😉
Btw, nie som pan Fico…🤣🤣🤣
@11brano11 ano odporucam ti turecku rivieru, podla mna lepsie ako egejska -Bodrum. Okrem Kemeru-tam su kamene v mori. Side, Belek ak mas male deti. Nam sa pacilo aj v Konakli a Alanyi ale ja mam uz velke deti.
@ivana11155 ďakujem, máme deti pomerne malé, 7 a 5 rokov
Konakli je fajn, ale transfer z letiska je masaker
My ideme opäť do Side, už asi 13-krat. Hotel Diamond Deluxe, už ho máme overený. Ja odporúčam Side, čo sa týka vzdialenosti od letiska aj kvality služieb a perfektného mora.
@11brano11 posledne 2 roky sme boli v Turecku v Lare (kvoli dlzke transferu, mladsia mala v tej dobe 10m a potom necele 2 roky) a super. Pomer kvalita/cena najlepsia (pri dlzke letu okolo 2 hodin). Teraz keby sme sli tak Side. Tento rok sme zmenili Turecko za Grecko, nech deti vidia aj nieco ine.
Turecko mozem odporucat, ked som pracovala v cestovnej agenture, pochodili som Turecku rivieru a cast Egejskej.
@adonish a ako prosim ta hodnotis tu Egejsku rivieru? V porovnani s Tureckou? Je krajsia, viac europska? Ideme 1x do Kusadasi.
Ano, po rokoch v Grecku sa vraciam do Turecka, ale do evropskej casti Izmir. Na Tureckej riviere som bola viackrat.