Baby poraďte, ktoré kúpele si vybrať? Turčianske, či Bardejovské? Aké sú vaše skúsenosti - čo sa týka spokojnosti, procedúr, voľného času, pozitív, i negatív? Risknúť apríl, alebo počkať až na máj? Je v Turčianskych aj nejako zľavnený vstup do Aquaparku pre kúpeľných pacientov? Ak nejdem autom, dá sa z Turčianskych, alebo Bardejovských vybehúť aj niekde do Mesta? Pomôžte mi prosím s mojou dilemou, vďaka za ochotu 🙂. Krásny sviatočný dník 🙂, Maca.
@janinah ahoj, zatiaľ som "mladá" a bez detí. Dnes mi v Turčianskych ponúkli vo Veľkej Fatre ale izbu bez balkóna a nad spoločenskou miestnosťou. Dá sa? Či radšej čakať na iný termín a izbu s balkónom? Nie som fajčiar, a tak snáď budem všelikde inde ako na izbe 🙂. Bola si už v Turčianskych?
Ahoj, moja sestra bola v Bardejovských kúpeloch, kvôli štítnej žľaze... a chce tam ísť znova.. prostredie je krásne, procedúry super... liečivé pramene vraj chutia hnusne ale to asi všade..:D No je to, ako spomenula slečna vyššie, viac menej tak pre ľudí ktorí ocenia pokoj, pohodu žiadne ruchy mesta a podobne.. aj do mesta sa samozrejme dá ísť, o spojoch ti neviem povedať ale Bradejov je krásne mesto kde sa dá kadečo vidieť, aj okolie ponúka možnosti výletov...
mamka bola v bardejovskych ,same mlade baby, bola velmi vlemi spokojna, my sme tam zasli v kupeloch na obed, kafe, krasne prostredie, vsetko
@maculkac bola som v oboch,Bardejovské mám"pod nosom",v Turč. som bola s manželom a potom druhýkrát aj so synom,obidva razy v lete a využili sme bohato SPA /okrem procedúr v kúpeloch/, v oboch pekné prostredie....ak si môžeš vyberať termín,tak popozeraj aj aké kultúrne akcie tam kedy budú
@mihula sestra nebola po operácii, už sme riešili možnosť operácie ale zatiaľ len berie tabletky... odporúčanie jej vypísala jej odborná lekárka a potom to šlo na schválenie do poisťovne.. tam dostala len nejaké čiastočné hradenie takže to nebola moc lacná záležitosť, ale oplatilo sa, veľmi jej to prospelo, preto by sa tam chcela zas vrátiť, ale neviem či nám to aj tento krát poistovna odklepne
my sme neplatili ziadne parkovne ked sla do kupelov a to sme sa tam zamotali vyse styroch hodin
v areali kupelov ,ale neplatili sme nikomu nic
povedali sme ze len mamku zavezieme a bodka
Ahojte baby, tak som z Turčianskych späť. Bolo úplne že super, môžem len a len chváliť. Počasie vyšlo na výbornú, procedúry sú na vysokej úrovni a ocenila som hlavne možnosť si procedúry vybrať, ktoré chcete /veľmi ústretoví lekári/. Zamestnanci kúpeľov od recepcie, balneoprevádzky, chyžných, servírok a proste všetci majú môj obdiv, na to kvantum luďí, čo sa tam premelie, všetko šlape...
Veľkým plusom je aquapark oproti hotela, ktorý sa dá využiť za každého počasia. Lekári predpisujú aj procedúry v SPA, bazény sú aj v rámci procedúr, a aj VSZP venovala 3x 2-hodinový vstup. Ubytko bolo super, v pohode stačí aj vo VF +++ /3 hviezdičkovej časti/. Strava formou švédskych stolov - luxus ako na ALL INCL. dovolenke. Jednoducho viem, že sa tam určite čoskoro vrátim najmenej na dovolenkový pobyt. Super kúpele, krásne okolie, bola som nadmieru spokojná...
viete mi odporucit dobry wellness v Turcianskych? mame vyrocie svadby a chceli by sme si dopriat masaz, saunu pre dvoch..stravit tam jeden den, jednu noc..vdaka za tipy
@festina479 ahoj, boli sme tam teraz aj na dovolenke a odchádzali sme nadmieru spokojní. Boli sme ubytovaní vo Veľkej Fatre ****, procedúry sme si vyberali aké chceli, stravu sme mali švédske stoly celý deň, ubytko krásne... Kľudne pozri www.therme.sk, môžeš si pobyt vybrať aký len chceš, aj sama si vyskladať, čo Ti vyhovuje. Dámy na obchodnom sú super, poradia, nájdu... len ak chceš teraz nejaký termín vo Fatre, volaj čím skôr, lebo sú veľmi obsadení....
Penzióny v okolí kúpeľného domu sme ešte neskúšali ....
pre koho? mladí?s dieťaťom?dôchodcovia? ak máte deťa,tak Turčianske a v máji,ak ste dvaja,bez detí,tak je to dosť jedno,ak starší,tak Bardejovske,je to tam kludnejšie