Ahojte . Aké máte skúsenosti s dovolenkou v Tunisko s deťmi Ideme veľká rodina s dvomi deťmi 5r. A 9r. Neboli sme ešte takto ani raz tak sa trošku obávam . A máme tiež ponuku do Turecka . Tak sa neviem rozhodnúť keďže ani v Turecku sms neboli . Ďakujem za všetky vaše rady a skúsenosti.
Určite Turecko hotel s tobogánmi 🙂 Lonicera resort
Pozri FB, milujeme Tunisko skupina, po covide sú služby katastrofálne.
Bez debaty Turecko - je tam vysoká úroveň služieb aj hygieny. O Tunisku sa toto nedá povedať.
@katkaleonard bola som aj ja,more a plaz v Tunise top ,boli sme v Mahdii, zas Turecko more nic moc pre mna ale sluzby top
Bola som aj aj...za mna Turecko je lepsie co sa tyka sluzieb...more...no...dalo sa ale nebolo čisté...syn sa vykupal aj v mori ale vela bol aj v bazene...
Tunisko bola som v Monastire , sluzby take slabsie (ale nic strasne) , more tiez špinave...ale keby som si mala vybrat z tychto dvoch ,tak Turecko...hladaj AI, tobogany a hotel pri plazi.
@katkaleonard my sme mali ozaj nadherne more v Tunise,zalezi od oblasti,foto bez filtra
@katkaleonard možno odveci reakcia 😁 ale mne sa pri predstave dovolenke pri mori all inclusive vybaví hrba výhodného jedla a hrba platov. Srdce ma bolí
@katkaleonard tak ako je písané vyššie, v Tunisku krajšie more, v Turecku lepšie služby.
takto ti poviem, v Turecku su perfektne sluzby ale onicom more, v Tunisku je to opacne (sluzby uplne nemozem komentovat, len z pocutia viem a to ma konkretne odradza - aj tento rok som pozerala recenzie a kvoli moru zvazovala Tunisko, ale tie recenzie ma odradili...)