ahojte,
chceme ísť s malými deťmi budúci týždeň na dovču. Čo bude lešie Tunisko alebo Turecko? Chceme hlavne pozvoľný vstup do mora kvôli malej.
Myslíte, že bude problém ak mám pase foto ako blondína a teraz mám tmavé vlasy?
ďakujem za rady 🙂
ak to dovolia financie, tak urcite Turecko!! pomer kvalita - cena najlepsi. Turecko je moja srdcovka
Turecko za mňa jednoznačne 🙂 Keď budeš vyberať hotel, čítaj recenzie, tam budú písať určite aj o vstupe do mora, aj tu v téme o Turecku 🙂
bola som v oboch krajinách viackrát a jednoznačne Turecko 😀 . Tunis bol zaujímavý ešte tak pred pred 10-15 rokmi, keď to bola prvá "africká" destinácia. Teraz ma tam však už nič neláka. Naposledy sme boli v r. 2006 na svadobnej ceste a to sme už boli sklamaní.
ja si nemožem pomoct, mne sa viac páčilo v Tunisku, aj v Turecku nebolo zle, ale u mna vyhráva Tunis
Jednoznacne Turecko a s detmi ani by som neozmyslala...
ja odporucam oblast Side a hotel Grand Prestige...absolutna spokojnost, prekrasny hotel, super plaz piesocnata bez jedineho kamienka, skvely pristup do mora, dcerka ako 5 rocna sama chodievala plavat s rukavnikmi a my na lehatku, uzasne jedla, program a lehatka so slnecnikmi, resp. to neboli jednotlive slnecniky, ale taka cela kryta strieska, kde deti v pohode aj cely den vydrzia...blizko rozne obchodiky, promenada atd...najlepsia dovca v Turecku.
@radkanika
Ahoj,chcem sa spýtať na ten hotel Grand Prestige.Píšete že je tam piesková pláž,presne takú hľadám aj ja,s pozvoľným vstupom do mora.Len teraz neviem,videla som tu fotky jednej baby ktorá bola v tom istom hotely a pláž bola dosť kamienková....tak som teraz z toho zmätená...tento hotel má aj dobrú cenu,ak by bola pláž fakt piesková,tak by to bolo fakt super.
@lusinda3 bola som aj aj, a jednoznačne kvoli detom turecko 🙂😉 aj teraz ideme zas ; tiez buduci tyzden.