Ahojte prešla som pár diskusií tu na MK ale našla som len staré 5 rokov a nejakú síce novú ale tá sa netykala veľmi dovolenky 🙂
Rozhodujeme sa kam na dovolenku, na rovinu poviem že Tunisko sa nám zdá lacné. Ale naozaj neviem co očakávať, hrozne sa bojím že tam prídeme a bude to tam vyzerať.. Jednoduché zle 🙂
Ak niekto z vás bol či už ostrov alebo pevnina veľmi ma poteší ak sa podelíte ako bolo.
Chystáme sa ísť do cestovky ale rada by som najskôr vedela čo to od ludi ktorí mi nechcú nasilu niečo nukat🙏
@nikool701 ahoj, ďakujem aj pláže rovnako preplnené? :D No tak to môjho upozornim aby mal čo jesť 🙂
ahoj, ja som bola niekoľkokrát v Mahdii a vždy maximálna spokojnosť.. mali sme dovolenku all inclusive, hotel na pláži s azúrovým morom, počasie na jednotku.. mne vadilo jedine to, že Tunisania sú strašne dotieraví a mne toto dosť prekáža.. a musíš sa pripraviť na to, že mimo rezortov budú zrejme chudobnejšie časti, či špina.. otázne je, čo ty sama od krajiny očakávaš
@malickapatricia my sme boli pred asi 4 rokmi v jaz gour khalef v sousse a boli sme velmi spokojni so vsetkym. mali sme krasnu novu izbu, jedlo bolo super a sluzby toez. za branami rezortu sa mi tiez pacilo- taka autenticka spinava chudobna krajina. ja rada spoznavam krajiny ake su, niéen v rezortoch… pokecala som s miestnymi, odbit sa dali, bola to zaujimava skusenost
@7lenka11 tej dotieravosti sa bojím aj ja ale inak viem o akú krajinu ide, čo to som už pozistovala😊
@dori2 ako veľmi boli dotieravi?
@malickapatricia zastavili sa na plazi a chceli predat okuliare, musle, ovocie… ale stacilo odmietnut a neudrziavat ocny kontakt. odisli. velmi dotieravi boli ak si ukazala jemny zaujem… ale takych som zazila aj v kalabrii aj v parizi…
Bola som v Tabarke - tam sa mi nepacilo, potom o par rokov som vyskusala Djerbu - tam sa mi pacilo..bolo to ale uz dost davno nepamatam si to uplne presne😁 v Tabarke som bola len s mamou a az nato ze ma chceli vymenit za 4000tiav a jeden casnik mi kupil koralove nausnice tak ta dotieravost tam sa dala zvladnut🙂 na Djerbe som bola vtedy s ex frajerom a bol tam krasny biely piesok to bolo super aj voda pekna, nie hnusna kalna..ale proste ked vyjdes z hotela tak sa musis pripravit ze vsade strasna spina a bordel no a oni su dotieravi co si netreba vsimat. Hotel treba vyberat minimalne 5* tam maju tie kategorie troska poddimenzovane. Je to afrika proste, ziadna civilizovana europa. Ale ta Djerba bola fajn🙏
@malickapatricia boli urcite miesta, kde sa ludia nasackovali, ale to najmä v blizkosti restauracie. Miesto sa dalo najst vzdy bez problemov a aj to tam bol paradny priestor😉 a ako pisala aj Lenka, popri mori ponukaju domaci rozne veci- cigarety, musle, satky, dekoracie, vtieraju sa. Ale staci ich ignorovat a sami odidu. Pripadne si nelahnut hned do prveho radu od plaze, zdrziavaju sa len tam, medzi ludi maju zakazane chodit. Kazdych par metrov su aj plavcici, ktori na to dohliadaju☺
Su tam rozne atrakcie ako pre dospelych, tak aj pre deti. Okolo 16:00 tam boli stale vlny, da sa tam super na nafukovackach vyblaznit☺My sme si to uzili.
@malickapatricia u nás veľmi. Syn bol blondak, ja som mala tiež vtedy bledé vlasy, syna stále hladkali po hlave, sama s nim som sa neodvážila do obchodu, veľmi mi to vadilo. Za mňa najhoršia dovolenka, už by sme sa tam nevrátili.
hmmm ono to bude asi take ako v egypte, tam sme sda tiez bali ist za brany hotela, kedze sme sa len tak necitili proste bezpecne, ale zas hotel a jeho okolie, tak to bola ina parada
ja si nemyslim ze je to az take zle, oni su taka mentalita. Tiez som blondina a aj dcerka, ale ked som slusne odmietla a odisla nic sa nedialo. Boli sme v Mahdii. Hotel a plaz aj jedlo super. Je to Afrika, ina hygiena, je to spinavsia a chudobnejsia krajina. Mne to nevadilo a ludia boli mili, aj animatori v hoteli
@malickapatricia niekedy sú aj medúzy
My sme boli 3 roky dozadu, služby a hotel fajn, ale pláž same tavie hovna a more samé riasy, preto radšej skúšame niečo nové...
@malickapatricia boli sme v sousse a stačilo raz. Akože hotel aj strava super, ale inak hrozné. Hneď prvý večer nás na pláži okradli. Z rezortu sa vôbec nedalo vyjsť,alebo všade striehli otravni domáci. Raz som si vybehla sama cez cestu do obchodu a naspäť som už utekala. Tunisania stávali pod oknami hotela a smirovali turistov. My tam určite už nepôjdeme.
@malickapatricia mi sme sa vratili pred tyzdnom, bolo super, ci strava, animatori..... Treba ratat mentalita je ina... Taka je ale afrika
@zuzankkaa1 mali sme len atg test a ten kontrolovali.. Inac nic
@dudka121 vazne???? Uplne staci Ag?
Ma ti ludia v cestovkach presviedčajú ze pcr co je dost rozdiel v sume 🤦♀️🤦♀️
A kto to kontroluje? Letecka spolocnost este na svk ci uz v Tunisku?
@zuzankkaa1 ano staci antigen ale ten myslim ze len 24 hodin stary, btw pred mesiacom z kosic nikde nekontrolovali 🙂
@zuzankkaa1 deti do 16 rokov vobec nepotrebuju nic, a mi sme mali len atg za 5 eur...a to sme neockovani, pozrite si aktualne podmienky na minister zahran.veci..kontrolovali len v Tunise
@zuzankkaa1 Ak nie ste zaočkovaný a máte 18 rokov alebo viac, budete sa musieť preukázať negatívnym PCR testom (vykonaný nie viac ako 48 hodín) alebo negatívnym antigénovým testom (vykonaným najviac 24 hodín) pri vstupe do Tuniska.
Tento výsledok testu musí obsahovať dátum, kedy bol urobený, a QR kód.
Ano, citala som.podmienky, len oni stale v cestovke tvrdia ze pcr treba,lebo ze pri antigene robia problemy.
Dakujem dievcata! 😃
@malickapatricia bola som v Mahdii a krasne more, pekne plaze.Boli sme na vylete v Sousse, ale tam sa mi nepacilo boli to take mestske hoteliky.Skusali byt otravni predat saty, satky na plazi, ale ignoruj.Chutila mi aj strsva, hotel areal cisty
@zuzankkaa1 ahoj keď sme išli domov tak nie ale sú tam obrovské narasti už aj respirátor sa nosil. Ja som si napríklad doniesla covid takže sa liečim.
@malickapatricia ahoj aj ste si vybrali dovolenku ..my chodime do Mahdie ta je krasna aj mesto...a naucte sa vetu No many bankrot a daju vam predavaci pokoj 😀
@malickapatricia Ahoj, my sme boli v 2019 v Sousse, hotel Riadh palms. Co sa tyka hotela, izba celkom slusna, no ziaden luxus ( mne aj manzelovi to stacilo, nakolko sme tam len prespavali). Hotel cisty, personal mily. Nam akurat dost nevyhovovala strava, malo europskeho jedla, no po dlhsom hladani v jedalni sme si uz volaco vybrali. More bolo ciste, plaz taktiez. Obedovali sme vo vonkajsej restauracii pri plazi. Bazeny boli tiez ciste, no neustale tam bola plnka. Ak by sme mali moznost, urcite sa tam vratime, ale ako vravi muz, urcite si so sebou nabali klobasky a slaninky, nech nehladuje😃