Ahojte...chystame sa na dovcu do Tuniska, len neviem aku oblast si zvolit, pripadne hotel... co odporucate, ti co ste tam uz boli?
@zuzulik1234 my sme boli tu a boli sme max. spokojni. Vyberali sme kvoli detom hlavne hotel s aquaparkom a ten nas bol na nezaplatenie. Jasne ze by sa naslo co vytknut, ale my nie sme narocni tak nam to stacilo http://www.satur.sk/hotel/thalassa-sousse
dobrý deň,
dovoľte mi, aby som som sa predstavila - moje meno je Elena a sama mám cestovnú agentúru www.aztravel.sk, a ak budete hladať letnú dovolenku, lyže, wellness, či poznávačku - rada vám vybavím a dám najlepšiu cenu. Mám zazmluvnené všetky renomované ck (slovenské,(hydrotour,firo.satur, ....) nemecké, rakúske ck) a mamičkám z koníka pri objednávke dávam zlavu na konečnú cenu, čiže dovolenku budete mať za naj cenu.
TO GARANTUJEM 🙂
Koníkovský profil profesionála, kde ma môžete sledovať:
Tábory, plávanie, detské aktivity, dovolenka - www.aztravel.sk
alebo Facebook
https://www.facebook.com/aztravel.sk
pekný den prajem
elena
@elenapol2 Tak ja by som sa rada zapojila do tejto debatky v tejto chvíli tiež. začali sme totiž aj my uvažovať tento rok nad Tunisom....Zaujala ma ponuka zľavy či dobrej ceny od vás 😀 . Tak mi prosím niečo ponúknite. Som registrovaná tu na koníku a som aj na Facebooku. Tuším som vás a zahliadla v nejakej skupine inzertnej. 😉 .
Sme dvaja dospelý + 11.r. dcéra. Nie sme nejako náročný. Myslím na hviezdičky .... Strava All., bazén (prípadne aj s toboganom.), čo najbližšie k pláži. Mohlo by to byť rušnejšie letovisko...nie kde skapal pes 😀.
Uvidíme....Ďakujem pekne...Môžete mi napísať internú poštu tu na koníku, alebo na Facebooku...
@elenapol2 Zabudla som napísať termín.....v auguste..... 😎
A Djerba? Čo hovoríte?
@zuzana612my tam ideme tento rok v juni..mozem sa spytat ako sa vam pacilo? more bolo pekne?
nasla som na zoutube toto video..a vyzera to tam velmi pekne vsetko..len ci to je naozaj pravdive :D
DAKUJEM PEKNE ZA INFO
@elenapol2 zdravim.chcela by som s Vami popisat.dam Vam moj email som nepocujuca rose32@centrum.sk tyka sa dovolenky.dakujem:-)
skusenosti s tymto hotelom? http://www.travel.sk/katalog/tunisko/sousse/mov... Vyzera uzasne,vraj luxusny ale niektore recenzie nie su bohvieco 😒
@zuzulik1234 ak s rodinou, tak lokalita Mahdia - krásne biele pláže, jediné v Tunise sú myslím také biele, boli sme v Hoteli Thapsus a je skvelý, písané bolo 3* ale je to omnoho lepšie 🙂 odporúčam ale dať na recepcii 10€ do pasu 🙂 budete mať krajšiu izbu s výhľadom na more 🙂 Tiež som bola v Sousse, ale je to mesto a moc rušné
ja som bola v tunise minule leto v auguste aj s malym a podla mna su preto tie recenzie aj take aj take, lebo je to proste afrika a pre nich luxus je pre nas taka klasika.... aj ja by som vedela najst zle veci a popisat ale celkovo bola super dovolenka, kto chce si vždy najde zle,ale ja som si išla dovolenku užit a aj sme si ju užili, a hotel bol čisty,každy den upratovane izby, strava tiež dobra a maly bol od rana do večera v bazenoch alebo v mori, popripade na toboganoch....
Aj my sme boli dvakrat v Tunise a boli sme spokojni, vzdy smeboli Sousse, prvykrat hotel Marabout a druhy Thalassa sousse. v oboch sutobogany na vysantenie, ale v tom druhom su lepsie. Vzdy sme dali do pasu nejake eurace a bola hned lepsia izba🙂 urcite by sme sa este vratili 😉
@jantato to je jasna vec, ze vzdy sa najdu frflosi 😀 aj mi to tak pride ze najviac sa stazuju ti,ktori maju najviac penazi. Len mne ide o to,ze v tomto hoteli sa plati za izbu s vyhladom na more 90eur na osobu. Co je teda dost a akoze mne ani nejde tak o ten vyhlad,ten okaslem,len sa bojim toho,ze tym padom by sme dostali uplny zapadak a ziadnych 20eur do pasu mi nepomoze 🙄 . V tunisku sme uz boli a tam za 20eur sme hned mali vyhlad na more,ale v tomto hoteli sa obavam,ze by sme trcali v neakej sachte 😎 .Preto by ma zaujimalo,ci tam niekto uz bol a ako dopadol s izbou 😉
jaj tak, no v našom hotely sa nedala predplatit izzba,preto sme tiež davali do pasu a bola dobra a hned v hlavnej budove. ale 90 eur a ešte aj na osobu tak to je sakra moc myslim....
chystame sa toho roku do tuniska hotel EL BORJ MAHDIA.nemate niekto skusenosti?
@elenapol2 dobry den. mozem napisat spravu?
@zuzulik1234,odporúčam oblasť Mahdia-najkrajšie pláže,ako v Karibiku 😉 Diskusie o Tunisku sú,pohľadaj si,tam nájdeš aj tipy na hotely 😉