Tunisko - najkrajšie pláže

bellsstankova
12. aug 2022

Ahojte, prosim kde su podla vas v Tunisku najkrajsie plaze/more? Hammamet, Monastir alebo Port el Kantaboui? V Mahdii sme uz boli, tu prosim nespominajte. Djerba takisto nie je v hre. Pytam sa len na tieto tri, vdaka.

jaja20
12. aug 2022

@bellsstankova Bola som v Monastire a pláž je tam krásna. Jemný bledý piesok. Aj mesto je super,tá starobylá pevnosť nad plážou nemá chybu.

hypoteka14
13. aug 2022

@bellsstankova ja som bola zatial len Mahdia a Hammamet, tak sa vyjadrim k tomu. Mahdia je vraj blizsi Karibik a kedze si tam bola, urcite uznas ze je tam nadherne more a plaze..v Hammamete mozes tiez ocakavat peknu plaz aj more, ale naozaj na Mahdiu nema nic a to mi vraveli aj miestni a je to podla mna pravda co sledujem fotky ludi co pridavaju z ostatnych miest v Tunisku, ta farba mora je proste ina oproti ostatnym castiam a to vzdy hned spoznam ze Mahdia 🙂 ale vo vseobecnosti vravim, aj Hammamet ma krasne more a plaz, kedze na Mahdiu si sa ani nepytala, plus bohate miesto na prechadzky, nakupy, kavicky, nocny zivot popripade, proste to tam viac zije ako v Mahdii.. posielam aj zopar mojich foto z plaze Hammametu

bellsstankova
autor
13. aug 2022

@hypoteka14 anooo Mahdia bola velmi krasna, preto som zdoraznila, ze o tom viem aby mu ju uz znova neodporucali vsetci😂 lebo vsetky taketo odpovede vedu stale k nej … velmi pekne dakujem za fotecky a nazor. Zatial sme sa este stale nerozhodli. Hadam to uz zajtra rozluskneme a rozhodneme sa finalne.

jaja20
14. aug 2022

@bellsstankova A Djerbu prečo nechceš? Boli ste tam už? Lebo ja áno a jednoducho nádhera ⛱️

bellsstankova
autor
14. aug 2022

@jaja20 neboli, ale na Djerbu sa leti len z Bratislavy a my sme z Kosic. Zatial sme skoro stale leteli z BA, ale popravde sa nam tento rok nechce 😂 chceme len nieco zbuchat, ist z Kosic a vyvylovat sa na plazi po tych coronovych rokoch 😂

jaja20
14. aug 2022

@bellsstankova Chápem.
Ale keď budete mať možnosť, určite choďte na Djerbu. Je to nádhera.