Tunisko - Monastir, hotel Hilton

monika4519
4. mar 2024

Ahojte...v lete sa chystame do Tuniska do hotela Hilton Skanes Monastir Beach Resort....nemáte niekto skusenosti v danom rezorte? Chystame sa tam a 2 detmi(2 a 3 roky), je to fajn dovolenka alebo vybrat radsej nieco ine 😀 dakujem 🥰

evickuska
4. mar 2024

@monika4519 v zivote uz nikdy do Tuniska

monika4519
autor
4. mar 2024

@evickuska prečo? Ak smiem vedieť

jaja20
5. mar 2024

@monika4519 Ahoj, tento hotel síce nepoznám,ale nedaj sa odradiť od Tuniska 🙂 Ja som bola v Monastire aj na Djerbe a bolo úžasne. Niektorí ľudia sa sťažujú, že mali črevné problémy,no to sa môže stať aj na dovolenke v Grécku alebo inde v nejakej južnej časti únie.

jahodkaeja
12. mar 2024

@monika4519 aj my sa chystame do toho istého hotela. Zatiaľ ma málo recenzií kedže je nový, tak dúfam že bude všetko ok. A kedy idete? Lebo v cestovke má odhovárali keď sme chceli ísť na prelome máj jún, že to je ešte skoro.

misiak7777
12. mar 2024

@monika4519 skôr doporučujem Mahdiu, je to dedina, čiže čisté more. Ja tam chodím 12 rokov, plus skoro každý rok aj iné destinácie, napr Grécko. Pomer cena - služby si myslím že v pohode. Zatiaľ sa Monastiru vyhýbam, je to väčšie mesto

misiak7777
12. mar 2024

@jahodkaeja ešte tam je zima, studené more

jahodkaeja
12. mar 2024

@misiak7777 ďakujem. Posunuli sme to radšej na druhú polovicu júna tak dúfam, že bude fajn.

yersey666
25. máj 2024

@monika4519 my tam ideme teraz v juni a tesime sa. Sice nepreferujem tunis egypt a turecko ale tento hotel splnal vsetko pre dovolenku s 3 a 6 rocnymi detmi. Mam info od kamaratky,ktora ma destinaciu na starosti a povedala,ze hotel je uplne novo zrekonstruovany vsetko je cistucke nove a robia vsetko mozne aj nemozne aby vyhoveli. Mam aj realne foto hotela.

denisa1711
11. jún 2024

@yersey666 môžem poprosiť fotky hotela? Tiež rozmýšľam nad týmto hotelom ďakujem

jahodkaeja
15. jún 2024

@denisa1711 ak ste sa ešte nerozhodli, tak neodporúčam. Strava veľmi slabá na 5* hlavne pre deti. Bazény s šmykľavky ok ale pláž vôbec nečistia. Akurát dnes odpratávali čo voda naplavila riasy okolo 10:00. Nehovorím že tu je zle a viem že sa to nedá porovnať s Tureckom alebo Egyptom ale čakala som trošku viac. Ani žiadne nákupné možnosti sú tu není. Až v meste. Jeden malý butik ale nič normálne.

yersey666
15. jún 2024

@jahodkaeja podla strava bola pestra a keby deti vseobecne normalne jedli tak sa vzdy dalo nieco najst. Nase deti nejedia ozaj nic,cize aj keby tam bola neviem aka ponuka,tak by si nevybrali. Jedli cestoviny,masko,ryza,pizza. Prezili 🙂 prve dni bolo chladno a fukalo,preto boli vo vode riasy,co pre mna ale nieje bordel ale prirodna vec,ktora sa ovplyvnit neda. Po dvoch dnoch ako sa vycasilo,bolo more pokojne a nadherne ciste. Co sa tyka nakupnych moznosti, nie kazdy chce na dovolenke nakupovat somarinky. My sme boli spokojni.

evickuska
15. jún 2024

@evickuska vsetci co sme len vysli z hotela nas chceli okradnut, odrbkat...
na plazi nonstop otravovali, nie ako Egypt, ze ich tam pustili sem tam 🙆‍♀️
nesla klima na hoteliku, resp. asi si mysleli, ze v izbe 28 stupnov je OK, spinavo, na letisku ta kazdy chce okradnut, normalne treba dat pozor...
neda sa zrovnat s Egyptom 🤦‍♀️

luccija
15. jún 2024

@monika4519 mne sa Monastir, Sousse nepáčili.
Bola som v Mahdii a bolo výborne a krásne pláže, ale mali sme medúzy nie veľa, ale boli.A ešte som bola v Nabeule, ale Mahdia bola oveľa krajsia

jahodkaeja
15. jún 2024

@yersey666 pre mňa tiež riasy nie sú bordel ale lehátka, stolíky na pláži dolepene
Smeti po hosťoch aj 3 dní na tom istom mieste.

jahodkaeja
15. jún 2024
yersey666
16. jún 2024

@jahodkaeja musela byt nahoda nie pravidlo

mariar
12. júl 2024

@monika4519 my ideme o pár dni s deťmi 11 a necelé 2 roky,no začínam mať obavy,lebo ti či boli v júni na dovolenku všetko veľmi chválili a teraz čo sa vracali pred pár týždňami,tak veľa veci hanili-hlavne stravu,personál a čistotu na izbách.

evickuska
12. júl 2024

@mariar ano tam boli flaky asi z grciek na kobercoch a podobne

mariar
13. júl 2024

@yersey666 ahoj,boli ste spokojný s hotelom?My ideme o pár dni s deťmi.

evka0003
26. júl 2024

Ahojte včera sme sa vrátili z tohto hotela a úprimne prvý krát som sa z dovolenky tešila na príchod domov, doslova sme si dovolenku neužili ale pretrpeli, tento hotel si nezaslúži mať 5*
Človek letí cez pol sveta za oddychom hlavne pri mori , ale kúpanie v ňom nebolo možné, more smrdelo ako žumpa, všade sama medúza a o špine na pláži sa už radšej nevyjadrujem. Strava veľmi slabá a v bare pri pláži každý deň prekvapili, raz nemali mätu do mojita, potom slamku, ľad, základ voda hmm aj to keď už im dochadzala nalievali len do pohárika, no jedným slovom katastrofa
Kľudne ak máte otázky pýtajte sa...

miroslavam1302
29. júl 2024

@yersey666 prosim vas ake bolo more co sa tyka cistoty?

yersey666
29. júl 2024

@miroslavam1302 my sme mali more pekne,prve dva dni boli riasy lebo velmi fukalo a prinieslo ich ale potom sa krasne vycistilo,pridavala som tu aj fotky.

miroslavam1302
31. júl 2024

@yersey666 a v akom hotely ste boli ? 🙂

yersey666
31. júl 2024

@miroslavam1302 hilton skannes

ivka1109
2. aug 2024

@yersey666 my ideme v pondelok. Môžem sa spýtať.. mám zameniť ešte u nás a ich dinare? Alebo netreba mi ich peniaze. A stačia €? Myslím tak aj pre upratovačku. Potom ak by sme chceli na ten daky výlet fakultatívny? Neviete mi prosím poradiť. V cestovke mi povedali, že netreba ich dinare. Ale radšej by som bola rady kód toho kto tam osobne bol. Vďaka

yersey666
2. aug 2024

@ivka1109 dinare u nas nezamenite,hned ako priletite,su tam zmenarne na letisku,tam dostanete relativne najlepsi kurz. V hoteloch byva horsi a v malych obchodikoch nezaplatite kartou 🙂 eurami ano ale to by som nerobila,vyjde vas to drahsie atd. Vsade sme nechavali ich dinare,aj upratovacke.

yersey666
2. aug 2024

@ivka1109 na fakultativny vylet vam stacia eura pokial pojdete cez cestovku, ak pojdete na vlastnu päst vyjde vas to lacnejsie ale co sa tyka platby to uz neviem, ale predpokladam ze vezmu aj eura.

ivka1109
2. aug 2024

@yersey666 dobre , ďakujem veľmi veľmi pekne

mariar
3. aug 2024

@evka0003 my mame podobnu skusenost.

ivka1109
4. aug 2024

@yersey666 ďakujem veľmi velmi pekne