Tunisko - Marabout hotel

denisa58
26. máj 2023

Prosim Vas ideme na dovelenku v juli do tuniska do hotela Marabout ..mate niekto skusenosti ..lebo co som čítala recenzie na internete tak to vraj nie je bohvie co ideme tam z detmi a najmladší bude mat v septembri dva roky ..

kitycat
26. máj 2023

Poznas Tripadvisor?

katarinaba
26. máj 2023

Osobnu skusenost nemam, ale vies si pozriet tu: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g29540...
Je to 3* hotel, cize nizsia kvalita je predpokladana. Podla fotiek navstevnikov to zas tak zle nevyzera. Aj tak uz mate kupene, tak to nezmenite. Chodte a uzite si dovolenku. Aku si ju urobite, taku ju budete mat.
More a plaze v Sousse su krasne, obcas je viac meduz, no nic, co by sa nedalo prezit.
Drzim palec a prajem peknu dovolenku.

markomonika
18. nov 2023

mozem poprosit info ako tam realne bolo?

monikamoni124
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monikamoni124
26. jan 2024

@denisa58 prosím vás ako tam bolo???

denisa58
autor
27. jan 2024

@monikamoni124 pláž bola krásna aj piesok a more nádherné boli tam maličké medúzy aj väčšie..hotel je 3hviezdickovy..pri príchode o 1:0] ráno... mali sme izbu cisty otras ale ráno sa to hneď vybavilo a zmenili nám ju upratovačka chodila každý deň keď dat 1 EÚ bude to ešte lepšie🙂 určite nenehavat obnos peňazí na izbe bez dozoru..Nam nič nezmizlo ale videli sme kadečo...personál úplne super a aj jedlo bolo z čoho vyberať🙂 ale odporúčam hotelovú reštauráciu výborne varia a ta pizza 🙂 no proste nikdy som takú dobrú pizzu nejedla majú aj iné jedla v ponuke a obsluha na úrovni starajú sa tam o vás ako o kráľov🙂 do bazénov sme ne hodili lebo tam.chodili aj domaci a bolo to hlava na hlave ...