Prosím bol niekto v Tunisku na dovolenke počas septembra ? Aké bolo počasie ? Poprípade skúsenosť s hotelom Mahdia Palace?
Boli sme v tom hotely v roku 2022, cena = výkon, afričania sú leniví, nečakaj luxus, odporučila by som ti čistiaci prostriedok a handru na kúpeľnu. Jedlo bolo dobré, plaž úžasná, za tie peniaze to určite odporúčam.
@ivana1977 hygiena slabšia, ale more neskutočné.... nádherné 👍👍👍... odporučila pani z cestovky - a mala pravdu, v septembri bude určite super
Boli sme od polovice septembra a bolo stále tak horúco, že som dostala úpal 😐
Tento konkrétny hotel z osobnej skúsenosti nepoznám.
Pri Mahdia Palace je nádherná pláž. A ako píše andaluzia vyššie, treba počítať s tým, že je to Tunis, takže služby zodpovedajú cene, nie je to luxus. Každopádne je to obľúbený hotel a podľa mňa nebudete sklamaní, ak sa správne nastavíte.
Dvakrát som bol v strede septembra (raz v Mahdii, raz na Djerbe, teda vlastne vedľa nej v Zarzise), to bolo s počasím super.
Minulý rok som bol na konci septembra v Sousse, a tam to už posledný septembrový týždeň nebolo ktoviečo - síce bolo stále podľa teplomera teplo, ale fúkal od mora silný vietor a bolo oblačno, takže kúpanie už nebolo príjemné. Ale na výlete na okraj Sahary (Douz) bolo teplo a slnečno stále.
@pr85 V zásade tam platí, čím viac na juh, k Sahare, tým väčšia chudoba a horší stav budov či áut.
Ja tam síce do mesta veľa nechodím, ale celkovo mi to tam pripadalo o dosť menej komfortné než v ostatných dvoch, možno je to ale aj tým, že v Zarzise som bol v 4* hoteli, zatiaľ čo v Mahdii aj Sousse v 5* (v európskom hodnotení by to bolo pochopiteľne tak o hviezdičku menej). A v Mahdii je určite more o niečo čistejšie/krajšie.
Ale zas nehovorím, že to bolo zlé, každý to vníma individuálne.
Zaludocne/traviace problemy ako? Boli?
@ivana1977 presne tam sme boli na našej druhej dovolenke. Ešte sa to volalo Golden Tulip. Čo sa týka hotela určite sa toho veľa pomenilo lebo je to už cca 10 rokov.... Ale pláž tam bola nádherná. Boli sme na prelome august/sept. Teplo bolo ale takmer každý deň pršalo, možno iba náhoda.