Tunisko

maybe2012
5. mar 2023

Dobrý deň prajem
Mohla by som Vás poprosiť o recenzie
Ideme s deťmi prvý krát hotel Riviera v Tunisku.
Ďakujem krásne

jaja20
5. mar 2023

@maybe2012 Ahoj,pozri si recenzie na Invii. Väčšina ľudí píše, že nebola dobrá hygiena a čistota. Nečítala si ich predtým, než ste zaplatili zájazd?

kristinkaris
6. mar 2023

@maybe2012 ahoj ako to je momentálne s teroristickými útokmi v Tunisku ? Lebo ja som sa Dočítala že sa neodporúča tam letieť

hefo
6. mar 2023

@kristinkaris Kde si také niečo zachytila? Nič som nikde nenašiel - nejaké útoky boli v 2015-tom.

kristinkaris
6. mar 2023

@hefo tu na stránke mzv

martul
6. mar 2023

@kristinkaris článok je z mája 2022. Asi treba aktuálne informácie zisťovať

hefo
6. mar 2023

@kristinkaris Tie informácie sa zjavne recyklujú každý rok, ja som tam bol najprv v 2017-tom, teda nie dlho po tých teroristických útokoch, a bolo to v pohode. Akurát, že sa tam po pláži a niektorých miestach, kde sa zhromažďovali turisti, prechádzali "samopalníci" (ale tiež to niektorí brali ako slovenská polícia, pušky opreté v kúte a milicionári v družnom rozhovore pri káve). Druhý raz som bol v 2019-tom, a to už ani samopalníci neboli.

Podľa mňa pri organizovaných zájazdoch cez cestovku nehrozí nič, respektíve rovnako/podobne ako v iných destináciách mimo Európy (napr. Egypt).

kristinkaris
6. mar 2023

@martul a cestovná agentúra Hydrotour nám povedala že zájazdy do Tuniska nerobia práve kvôli tým útokom cez tam turistov určite nepošlú

kristinkaris
6. mar 2023

@martul predĺžený do konca roka 2022

martul
6. mar 2023

@kristinkaris a je marec 2023, skor by som kvôli zemetranesiu neišla.