Dobrý deň,kam by ste odporučili letnú dovolenku s tromi deťmi vo veku 23,10 a 7 rokov?
Nebola som v Bulharsku, ale Tunis Mahdia sa mi pacil
Tunis (Djerba) nikdy viac za nas vsetkych troch co sme boli ja muz a dieta
Bulharsko sme boli tiez na Sunny Beach , tam to zilo 24/7 ale nam to tak vyhovuje, nemame radi miesta kde nic nieje a neda sa kam ist. Akoze aj lepsia dovca bola, no z tychto dvoch za nas isto Bulharsko
Bola som oboje s deťmi skôr Bulharsko. Je tam nočný život vlny super. Tunis je taký veget nádherne more, ale von sa veľmi pohybovať nedá.
My sme boli minulý rok v Tunisku-Mahdia, a tento rok v Bulharsku - Prímorsko a viac sa mi páčilo v Tunisku, tam by som sa určite vrátila, krásne pláže a hotel bol tiež úplne skvelý
Krajšie more sme mali v Tunisku (Mahdia), bolo tam lacno, jedlo ok. V Bulharsku na slnečnom pobreží je skvelá promenáda, tam sa dá zabaviť, boli sme koncom júna, žiadne medúzy sme našťastie nemali.. ale obe tie krajiny sú také.., akoby som to povedala, nečakaj zázraky.. ti ľudia su tam leniví, poriadne neupracú, nebudú ta obskalovat (čo sa týka hotela a personálu, ak si samozrejme nezaplatíte niečo nadštandardne ..)
Za mňa Tunisko.
Nevieme co preferujete.
Ak mate radi ist sa niekam bavit, pobehat aj ine restiky nez tu v hoteli aj ked mate all inclusive, nieco pokupit, proste zit tak urcite to Bulharsko. Kludne aj Albansko, to je skvele ale treba vybrat spickovy hotel ako sme mali my minuly rok a aj sme pochodili.
Ak ste cisto v rezorte na hoteli a nikam nechodite tak to Tunisko. Ano more tam bolo krasne a aj malinko ludi ale to boli jedine 2pozitiva co sme v Tunisku nasli. Inak zvysok nic
@andaluzia12 My sme boli v Tunisku vždy veľmi obskakovaní, lemry sme zažili v Bulharsku.
Ja Bulharsko
Tunis, egypt nikdy viac.....ale to je len moj osobny nazor.
Ja by som neisla ani do jedneho 🙈😃 milujem Taliansko a grecke ostrovy
Bulharsko
Ja som bola 8 krát v Bulharsku a nedám dopustiť, vždy úžasná dovolenka v každom jednom stredisku. V Tunise som nebola, chcela som ísť ale vždy som sa rozhodla aj tak pre Bulharsko, kde sú krásne promenády, nočný život a možnosť vyskúšať rôzne reštaurácie, kaviarničky a prechádzky 🙂
@7miriam77 ktorý hotel v Tunisku sa vám páčil?
@oliverceky My sme boli veľmi spokojní a vrátila by som sa tam kedykoľvek. Hotel sa volá El Mehdi. Všetko bolo tip top, jedlo, čistota, pláž, ...
Boli sme v Mahdii a v Prímorské, za mňa Mahdia oveľa krajšia hlavne more
Tunisko milujem ❤️
More nádherné,hlavne na Djerbe a v Mahdii. Jemný bledý piesok, skoro ako v Karibiku.
Všetci k nám boli milí a ochotní. Pri nákupoch samozrejme treba zjednávať,to možno každého nebaví,ale nie je to nič ťažké.
Výlety sú tam super,aj história zaujímavá.
V Bulharsku treba dobre pozerať recenzie a reálne videá na YouTube,aby ste neboli sklamaní.
@msnesquik grecko,,chorvatske ostrovy a juh chorvatska, spanielsko. V taliansku som nebola, no chystam sa na siciliu, ked deti posrastu. Taktiez kuba ma neocarila.
@7miriam77 ahoj ten mam vybraty cez tip travel Takze moze byt?? Ideme prvy krat do turecka tu uz mame zaplatenu zalohu a ak vyjde este chceme ten tunis mahdiu vyskusat tiez prvy krat
@slavomira236 ahoj aj my sme boli v el mehdi a super.
@ninusa221 dakujemm. Snad nam to vyjde to by som chcela ako last minutku..tak uvidime
@slavomira236 boli sme na 12 dní a užili sme si to 100%
@slavomira236 more som krajšie nevidela na mahdiu more nemá ani cyprus. Zas služby lepšie na Cypre a izba zas najkrajšia v Turecku. Ale ja by som sa do Tunisu vrátila bola to krásna dovolenka a ten hotel je perfektne riešený lebo vôbec nieje taký veľký. Aj pláž je pár krokov od hotela. A personál bol super aj animátori
Za mňa určite Tunis. Mahdia krásna,nádherné more. Čašníci úžasní,obskakovali nás. Jedlo mi nechutilo,ale to som,nikde mi nechutí. Milujem len slov.jedlá❤️. Ale deti sa najedli. Tráviace problémy sme nemali. Bulharsko ma nezaujalo.
A ktory hotel prosim?
ja mam rada tunis, djerba sa mi tiez pacila. Hlavne kvoli tym vyletom na Saharu a pod. Bulharsko sme mali riasy a meduzy v mori tak az taka nadsena som z toho nebola. Nastastie nemame traviace tazkosti v arabskych statoch a sme zvyknuti na ich kulturu, co dost slovakom prave vadi ta kultura. teraz ideme do albanska tak uvidime co to bude