Tunis - Mahdia a hotely Thapsus alebo Thalassa Mahdia

katarinkad
31. júl 2017

Ak ste boli niekto v tychto hoteloch v Tunise, poprosim Vas info, prip. foto. Zaujima ma hlavne hygiena, strava, ci ste mali zaludocne problemy? Dakujem.

mischelin89
31. júl 2017

Thapsus som bola tri roky dozadu...a viackrat som nasla v jedle mrtvu muchu.

Izba spinava, klimatizacia fungovala obcas, plaz pekna.

Akoze ja osobne nemam velke naroky, ja som dobrodruzny dovolenkar, sem som isla len na uprosenie vtedajsieho frajera...cize pre mna to bolo ubytovanie v style nadstandard oproti tomu, co som zazila...ale ak mas rada svoj komfort, asi by som zvazila nieco ine 🙂

Zaludocne problemy som mala len ku koncu ale mne celkovo orientalne kuchyne nesedia. A nemam rada tvrdy alkohol, takze som preventivne nevypalovala :D

Ale mozno si polepsili za tie roky, snad niekto da novsiu recenziu 🙂

katarinkad
autor
31. júl 2017

@mischelin89 dakujem, asi zvolim predsa len hotel s 5* Mozno este niekto napise cerstvejsie info 😀

sima2111
31. júl 2017

Thapsus pred 3 rokmi katastrofa 🤢 Plat super, ale to bolo tak vsetko 😊

zlte_kuriatko
31. júl 2017

Ahoj my sme boli v mahdii len iny hotel. Tak s tymto hotelom moc neporadim ale ak ta cosi ine este zaujima napis🙂

katarinkad
autor
31. júl 2017

@sima2111 to je ten hotel fakt az taky zly? 🙂 Mozes konkretizovat?

katarinkad
autor
31. júl 2017

@zlte_kuriatko My planujeme ist do Tunisu prvy x. Citala som ze v Mahdii je najkrajsia plaz a more (vraj) 😉 Ak mozes odporucit iny hotel, tak sem s tym 😉

zlte_kuriatko
31. júl 2017

@katarinkad tiez sme boli prvy krat a tiez kvoli tej peknej plazi 😉 nas hotel sa volal sentido el bjorn,boli sme spokojni ale mame dieta takze uz by som volila hotel kde su nejake tobogany a slov.animator idealne 🙂

sima2111
31. júl 2017

@katarinkad prisli sme asi o pol noci do hotela, hned nas isli ubytovat do zatuchnuteho vlhkeho suterenu, v posteli nejaky hmyz, okno sa nedalo zatvorit, wc spinave od velkej potreby (toto skusaju na vsetkych slovakov, cechov a poliakov), tak sme isli na recepciu si to vysvetlit, tak sme nakoniec dostali izbu na 2 poschodi uz znacne v lepsom stave aj ked stale by som sa na pate otocila ale v noci uz sa mi nechcelo. Izby upratovala mila pani kazdy den, ale v celom hotely bol koberec, ktory vysavac asi nikdy nevidel takze bordel, ohorky z cigariet a rozbite sklo bezna vec 😊 Otravni zamestnanci hotela ponukajuci 10x za den nejake somariny, na recepcii akoby si ich otravovala len tym, ze dychas ich vzduch 😊 Vecer zamykali plot na plaz, cize si ostal "uvaznena" v hotely a mohla si sa tyzden pozerat na ten isty animatorsky program 😊 Toto bolo tak v skratke 😄😄

jantato
31. júl 2017

my sme boli v tunise v 4 hviezdickovom hotely caribbean world mahdia . Bolo super, do pasu sme na recepcii dali 10 eur a boli sme hned nad recepciou v hlavnej budove ubytovany, keby nedame asi by sme boli v niejakej vedlajsej budove,lebo to je viac budov. to som sa tu pred dovolenkou docitala,,tak som tak spravila nastastie. Ale celkovo strava super,hotel super, plaz krasna.... bola to nasa najkrajsia dovolenka.

katarinkad
autor
31. júl 2017

@sima2111 ok, tak Thapsus skrtam zo zoznamu 😀

katarinkad
autor
31. júl 2017

Prosim Vas, v pripade zaludocnych problemov maju v Tunise nieco na to co zabera. Nieco ako Antinal v Egypte 😀 alebo stacia nase medikamenty?

katarinkad
autor
31. júl 2017

@jantato Pozerala som aj tento hotel, ale zdal sa mi uz trochu opotrebovany, ci?

zlte_kuriatko
31. júl 2017

@katarinkad nam delegat poradil nazov nejakeho lieku aby sme si ho kupili keby daco ale napamatam si uz ako sa to volalo. No my sme boli 15dni a ziadne zaludocne problemy sme nemali,tak si to neprivolavaj🙂

jantato
31. júl 2017

no novy nieje urcite, ale celkovo pekny aj izby ciste....neviem nam sa lubilo

katarinkad
autor
31. júl 2017

@zlte_kuriatko
@jantato
Dakujem kocky 😉

jantato
31. júl 2017

@katarinkad este by som povedala celkovo ze ked je klient moc narocny a ufrflany,tak asi tunis pre neho nebude, kto chce najde chyby vsade, niekomu sa lubi plaz a strava nie , druhému zas ubytko nie a podobne.... som toho nazoru,kto si aku dovolenku spravi taku ma...a nech to je kdekolvek.
Proste Tunis je afrika a take ocakavania clovek musi aj mať. (samozrejme to co opisovala @sima2111 je uz privela,to by kazdeho naserkalo)

stankadu
31. júl 2017

@katarinkad ahoj moja mamina bola v Tunise a okukala si to, tak budúci rok idú do Mahdia Beach, že je to hotový luxus. Aj jej tuniský kamoš to chválil. Tento rok bola v Nour Palace a bola tiež spokojná.

katarinkad
autor
1. aug 2017

@jantato
@stankadu
dakujem dievcata 😉 V afrike sme uz boli, takze viem co mozem ocakavat 😉 Uroven hotelov je rozna, niktory hotel s 3* je v recenziach vychvaleny, iny s 5* je zvozeny pod ciernu zem 😀 Tak radsej sa pytam na realne skusenosti 😉

jantato
1. aug 2017

@katarinkad a aj si sa uz rozhodla ?

katarinkad
autor
1. aug 2017

@jantato este sa rozhodujeme 😀
manzel chce ist do tohto https://www.booking.com/hotel/tn/marhaba.sk.htm...
ale ja by som radsej Nour Palace, co uz tu bol spominany 😉