Trúfate si ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

zabka88
8. jún 2012

@vieruna ahoj, dobrá téma tiež som nad tým uvažovala 🙂 Grécko výjde tento rok veľmi dobre finančne , prečo asi, že? 🙂 ale skús pozrieť Turecko ale aj Andalúzia výjde fantasticky ked objednávaš s predstihom alebo na last minute, ja sa priznám že nie som natolko dobrodružný typ že by som riskla Grécko, minulý rok som tam bola na ostrovoch a bolo fantasticky, ale tam si neuveriteľne odkázaná na služby, ak sa rozhodnú štrajkovať alebo by vystúpili z eurozony práve vtedy tak by to mohlo byť ťažké.. takže ja Grécko tento rok určite nie 🙂

vieruna
autor
8. jún 2012

zabka88 u nas v podstate last minute neprichadza do uvah. Ked nechceme byt rozdeleni v dvoch izbach, tak mame strasne malo moznosti na vyber aj normalne a nie na last minute. Ja to asi tiez vidim skor na Turecko, ale to Grecko by sa mi predsa pacilo 😀

ivett1
8. jún 2012

@vieruna jaj, do Grécka by som išla hneď😀...boli sme minulý rok na Korfu a dávnejšie na pevnine v Afytose...ale, tento rok tiež neviem...chceli sme ísť tiež do Chorvátska, ale natrafila som na také vysoké ceny, že to sa už naozaj oplatí aj Španielsko🙂ˇalebo Egypt?...v Turecku sme boli predminulý rok a bolo tam fakt super, len ma odrádza, že tam bude tento rok obrovský nátresk...(čo som sa pýtala kolegov v práci, tak aj tí, čo chodia každý rok pravidelne do Chorvátska (skoro ako vy...) autom (s väčšími deťmi ako mám ja), tento rok idú hlavne do Turecka 😅 ...) ...nakoniec sa budem rozhodovať tak dlho, že budeme doma, na Slovensku a pôjdeme do Tatier🙂

anelehka
8. jún 2012

ahoj,kazdy ako uvazi ja osobne by som asi nesla,ani do Egypta 😒