My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??
zabka88 u nas v podstate last minute neprichadza do uvah. Ked nechceme byt rozdeleni v dvoch izbach, tak mame strasne malo moznosti na vyber aj normalne a nie na last minute. Ja to asi tiez vidim skor na Turecko, ale to Grecko by sa mi predsa pacilo 😀
@vieruna jaj, do Grécka by som išla hneď😀...boli sme minulý rok na Korfu a dávnejšie na pevnine v Afytose...ale, tento rok tiež neviem...chceli sme ísť tiež do Chorvátska, ale natrafila som na také vysoké ceny, že to sa už naozaj oplatí aj Španielsko🙂ˇalebo Egypt?...v Turecku sme boli predminulý rok a bolo tam fakt super, len ma odrádza, že tam bude tento rok obrovský nátresk...(čo som sa pýtala kolegov v práci, tak aj tí, čo chodia každý rok pravidelne do Chorvátska (skoro ako vy...) autom (s väčšími deťmi ako mám ja), tento rok idú hlavne do Turecka 😅 ...) ...nakoniec sa budem rozhodovať tak dlho, že budeme doma, na Slovensku a pôjdeme do Tatier🙂
ahoj,kazdy ako uvazi ja osobne by som asi nesla,ani do Egypta 😒
@vieruna ahoj, dobrá téma tiež som nad tým uvažovala 🙂 Grécko výjde tento rok veľmi dobre finančne , prečo asi, že? 🙂 ale skús pozrieť Turecko ale aj Andalúzia výjde fantasticky ked objednávaš s predstihom alebo na last minute, ja sa priznám že nie som natolko dobrodružný typ že by som riskla Grécko, minulý rok som tam bola na ostrovoch a bolo fantasticky, ale tam si neuveriteľne odkázaná na služby, ak sa rozhodnú štrajkovať alebo by vystúpili z eurozony práve vtedy tak by to mohlo byť ťažké.. takže ja Grécko tento rok určite nie 🙂