Tropicarium Budapešť. Boli ste tam inak ako autom?

luciaalex
18. júl 2014

Chcem sa spytat, najde sa niekto kto bol v pesti vlakom? Chcem ist s deckami na vylet vlakom, a toto ma napadlo ako jedna z moznosti. Alebo je to komplikovane a radsej ist autom?

moni244
18. júl 2014

nebola som, ale všade kde sa dá ideme vlakom, keďže nemám auto, ak máte priamo spoj, alebo max. na jeden prestup, išla by som 😉

dasamo
18. júl 2014

Moje baby tam boli a boli velmi spokojne. Teraz zvazujeme cestu aj s malym vsetci a presne ako ty sa rozhodujeme, ci auto, ci vlak. Manzel pozna budapest a je presvedceny, ze vlakom je to pohodlnejsie a vacsi klud, spojenie s metrom vraj dokonale.

eryykah
18. júl 2014

My sme boli v Budapesti aj vlakom aj autom, ked idete vlakom tak sa oplati si pozriet hotel niekde blizsie pri centre-spojenie metrom je naozaj ok, ak autom tak a tak nezalezi kde je hotel, do Tropicaria sme sli autom tak neporadim, inak som od toho cakala viac je to male ( v ramci mensieho shoping centra s par obchodmi a myslim Tescom) a bola tam tlacenka, no ale tak ina blizsia moznost vidiet nieco take asi nie je, takze pre male deti ok.

tehula
18. júl 2014

Nebola som este, ale planovali sme. Ak nechces ist vlastnym autom, skus zadat do google vylet do tropicaria z BA a niektore slovenske cestovky a prepravcovia organizuju zajazd tam, plus dalsi volny program pocas dna. Cena dopravy aj so vstupenkou bola okolo 55eur s poistenim pre 2dosp a 2deti, co som minuly rok pozerala. Benzin ta vyjde viac a ides v klude busom