Ahojte kočeny, chcem sa vás opýtať na túto cestovú kanceláriu http://last-minute.travelagent.sk/ aké máte s nou skúsenosti?
to je len agentura ktora predava zajazdy cestovnych kancelarii....je to v pohode,taketo agentury uz maju vacsinou v ponuke zajazdy s konecnymi cenami...oproti tomu cena v cestovkach je po priratatni roznych palivovych,a inych poplatkov ovela vyssia
akurat som si kupila cez nich dovolenku na Korziku, hotel Marina Viva, pani Lehotská čo to so mnou vybavovala bola velmi ochotna a fakt mila, vsetko mi zrozumitelne vysvetlila a posiela na vsetko potvrdenie mailom. tak po dovci dam vediet ci to aj vsetko tak dobre dopadlo 🙂
@matilda33 ahoj,chcem sa opytat ohladom travel agent, ako ti dopadla dovolenka? je to seriozna agentura?
No ja velmi dobré skúsenosti nemám velmi dievča nevedelo čo predáva, a ako hore spomenuté nie su to ich zajazdy je to len agentura, tolko čo ona pozera si viem aj sama doma a nezarobi na mne, 😒
no veľa som sa tu nedozvedela :( ale overila som si všetky ich údaje pre istotu, aj všetko mi hneď potvrdili písomne keď som si robila rezerváciu, tak podľa mňa je to v poriadku. a inak áno je to cestovná agentúra, ponúkajú na internete zájazdy iných cestoviek a dnes som u nich našla lepšiu cenu ako inde, ale vraveli mi že ceny majú všetci rovnaké, len to mali asi skôr zmenené ako ostatní......tak som mala šťastie 🙂
@kaja153 povedala by som,z e to nie je cestovna kancelaria, ktora predava vlastne zajazdy. Je to len agentura, ktora sprostredkuva zajazdy inych ck. pozri si zalozku zmluvne ck. takze aj ked si vyberies nejaky zajazd, myslim, ze tam budes mat uvedene, cez aku ck to je.