Ahojte, o mesiac nas caka dovolenka na Malorke s 2 detmi- 3 a 6 rokov. Bude to taky relaxacno/poznavaci vylet. Mam uz pripravenych zopar miest, kam by sme sa sli pozriet, ale zaujimali by ma aj vase tipy na vylety. Co vas najviac ucarilo, kam by ste sa vratili, co odporucate?
Dakujem za kazdy tip 🙂
osobne ti viem dat x rad co nenavstivit ale aj navstivit....
turistikovat na mallorce v lete v tramuntane v tej oblasti co Ti poradili ani nahodou.... do tramuntany sa chodi v zime a na jar, v lete oblukom sa vyhnut, hlavne mate 3 r to nie je tura pre neho
pre Vas v Tramuntane tak ist po pobrezi, pomedzi stromy aby ste isli v tieni..... ponad Valldemosu, Deia, Soller,
Vam sa kvoli detom neoplati ist prilis vysoko do hor, same skaly, sotolina, stromy su uplne ine ako u nas.....
hlavne stiahnut mapy.cz kebo u nich chodniky nie su znacene ako u nas, raz za 500m budes mat tabulu, ale pocas toho sa Ti chodnik 5x rozdvoji a ty nevies ktora cesta cez mapy je ta spravna
je tam toho dost vidiet, ono zavisi aj kolko budete mat casu a chuti chodit a spoznavat v tom teple....
no za mna by som sa oblukom vyhla staremu vlaku do solleru, co mnohi povazuju sa super atrakciu, za mna veeeela penazi za maaaalo muziky....
@lucik194 jej vyzera ze to tam poznas a vies o com hovoris 🙂 preesne na ten vlacik sme sa chystali 😀 tak uvidime, mozno si to este premyslime. budeme tam 10 dni. nas velmi nezaujali take tie "what to see" atrakcie, palma vobec, formentore nic, to delfinarium to uz vobec.jedine ten soller, ale dam si poradit a ak tam je nieco zaujimavejsie (bez navalu milionov dalsich dovolenkarov) dam si velmi rada poradit 🙂
myslis puig dAlaro? tam by som deti netahala
okolo ostatnych sme napisali rovnako, to s detmi v pohode
a este teda okrem kopcov a turistiky, co mate za uplne top atrakciu, za srdcovku?
Formenter by som urcite nevynechala. Ale nesla by som az na majak, ale len po Mirador Es Colomer. Ten je na zaciatku cesty a naozaj je to krasne miesto. Ja som tam chodila rada skoro rano alebo vecer, ked je malo ludi. Taky pokoj tam na mna vyzaroval. Urcite Valldemossa a aj vylet vlacikom do Solleru je fajn. Detom sa bude pacit.
Zapad slnka na Mirador de sa Foradada je tiez krasny. S dcerou sme radi chodili na prechadzky do Ses fonts ufanes v Campanet. O mesiac tam pravdepodobne nebude voda, ale prechadzka pekna a deti ju zvladnu bez problemov, kedze je to skoro vsetko po rovine.
Formentor, Marineland
za srdcovku na mallorke mam viac veci..... napr. ked v Solleri v auguste je den ich patrona a je u nich oslava, uzasny koncert na namesti a vecer sa tancuje pod otvorenym nebom na namesti a ukoncia to ohňostrojom..... ale kazdy ma rad nieco ine
Pozri na mojom profile, mám tam článoček o rodinnej dovolenke na Malorke: https://www.modrykonik.sk/blog/familytravel/article/mallorca-ideal-rodinnej-dovolenky-zesjv4/
daj tuto otazku do skupiny cestujeme k moru.... tam budes mat vela odpovedi....