Tip na ubytovanie v Eraclea mare Taliansko

silvikam
1. apr 2013

Ahojte, dostala som tip stráviť letnú dovolenku s rodinou v Eraclea mare v Taliansku. Neviete mi prosím poradiť nejaké dobré ubytovanie, najlepšie apartmán. Hlavne nie ďaleko od pláže. A uvítam každý podnet ohľadom tohoto strediska. Vopred všetkým ďakujem.

jankaja
1. apr 2013

Ahoj, my sme si práve pred 2 týždňami rezervovali letnú dovolenku v tomto stredisku, v hoteli Eraclea Palace, cez Satur. Boli sme v tomto hoteli pár rokov dozadu sami s mm a teraz pôjdeme aj s babuľkou 🙂
Pláž je od mestečka oddelená pásom píniového lesíka, je to asi 200 metrov.
Nám sa vtedy veľmi páčilo, pokojné mestečko, čistá pláž, boli sme veľmi spokojní. Ale apartmán neviem poradiť. My sme si vybrali znovu ten istý hotel, je vhodný aj pre rodiny s deťmi, otvorený bol asi pred 5 rokmi, takže nový, dobre vybavený, dobrá strava, na streche detský a dospelácky bazén, hotelová pláž s plážovým servisom 🙂 Len klientela prevažne nemecká.

marymk
10. jún 2013

@jankaja nebolo tam veľa komárov?

jankaja
10. jún 2013

@marymk ja si žiadne komáre nepamätám a určite by som si pamätala, lebo som na komárie uštipnutia dosť citlivá. Z toho usudzujem, že tam neboli.

marymk
11. jún 2013

@jankaja dakujem, už som zajednala

jankaja
11. jún 2013

@marymk a ktorý hotel?

marymk
12. jún 2013

@jankaja našla som residenze Rustica http://www.abitaremare.com/affitto/residence-la...
je tam aj bazén, klíma aj výťah, k moru cca 300m ide sa cez píniový lesík k moru, my sme 5, cena je 480+ zaverečne upratovanie 35 , t.j 520, ale ešte som sa dozvedela že sa platí nejaký poplatok za osobu staršiu ako 14 rokov 3.50(za celý pobyt)

vybavujem to priamo cez taliansku agenturu, nemusím ani platiť vopred zálohu že stačí na mieste.

irriss
12. jún 2013

@marymk ..zaplatila bych radeji "nasilne" zalohu...bydlim v Italii pres 20 let..znam jejich "mentalitu"..
aby se Ti nestalo toto: "Kdo driv prijde,ten .."
Bez dokumentace nemas zadnou jistotu a pro mistni policii ti nebude stacit papir-email....nikde jine nahradni ubytko nesezenes...sezona se rozjizdi..

marymk
12. jún 2013

@jankaja kolko vás vyšiel ten hotel?

marymk
12. jún 2013

@irriss dakujem za reakciu ved práve toto sa mi začína nepozdávať, lebo doteraz vždy taliani poslali zmluvu až ked som zaplatila zálohu. Ako vravíš mám len mailovu konverzáciu a nevidím v podmienkach ani ako sa zruší objdenávka, majú napísane len" In caso di disdetta la caparra non sarà restituita. Se la disdetta avviene entro 30 giorni dal giorno d'arrivo si dovrà versare l'intero importo a saldo del contratto". Zálohu som neplatila nemajú mi čo vracať a ak správne chápem tak pokial príde zrušenie do 30 dni odo dna príchodu platím všetko. NO mám chrobáka v hlave teraz.

jankaja
12. jún 2013

@marymk to ubytovanie nepoznám. Ja som sa rozhodla klasicky cez cestovku, jednak to v tom našom hoteli vychádzalo lacnejšie, jednak pre istotu, že ubytovanie dostanem a jednak že som si poistila storno zájazdu a keby sa niečo stalo, tak zaplatené peniaze dostanem naspäť.
Nás to vyšlo 1200 e (2 dospelí a ročné dieťa) za 7 nocí, je v tom zahrnutý light all inclusive - plná penzia s nápojmi, plážový servis, nápoje pri hotelových bazénoch...

marymk
7. aug 2013

takže dovolenka vyšla super. residence Rustica v Eraclea Mare, cez agenturu Abitare MAre, neplatila som nič vopred, aj som trpla pred odchodom som si preverila mailom či je všetko ok. agentúra seriozna, ubytko super s klímou a bazénom 520eur na týžden pre 6 ludi.

pietrop
3. sep 2013

my sme v Eraclea Mare strávili letnú dovolenku posledných 5 rokov a poviem Vám, že lepšiu destináciu pre rodiny s deťmi pri mori si ani nemôžete želať... Žiadne preplnené pláže, žiadne bujaré diskotéky do noci, žiadne problémy s miestnymi (práve naopak - sú neuveriteľne príjemní). Naše skúsenosti som spísal na tomto webe: http://eracleamare.sk/ takže ak plánujete ísť do Eraclei, pokojne kuknite, možno Vás tam niečo inšpiruje...

andrejbn
13. feb 2015

Ja som bol v lani v eraclei už asi 9 x, prirástlo mi to tam k srdcu, ubytovávame sa v K3, alebo v Rosette. Bol som aj v SAN CARLO, ale tam je to dosť hlučné... Pre moje decká je to raj, kopa piesku a k pláži blízko. Tento rok mi to asi nevydá, v apríly rodíme, ale človek nikdy nevie. Manželka už húta - že malé deti cestu prespia a tak... Tak že možno na prelome augusta a septembra dovidenia v Eracley Mare