Dobrý večer. Viem, že do leta ešte ďaleko, no už si pomaly zháňame dovolenku.
Máte prosím nejaký tip na lacnú dovolenku pri mori, s malým dieťaťom (2r.) a najlepšie niekde, kde to nebýva veľmi preplnené?
Ďakujeme za každý tip
Polsko napriklad.. pieskove polo prazdne plaze a autom nie daleko...1000e na tyzden a prenajaty dom 100m od Plaze...
@anjelicek26 nie je velmi studene more? Ja naprikld mam rada aj studensiu vodu, ale moj dvojrocak sa hned klepe jak civava, cely modry😏
@andaluzia12 a v júni je už teplé more? 🙂 ďakujem za tip
Turecko v septembri
@neviditelnypes jeziiis🤣🤣 To je morbidne.
@anjelicek26 za 1000eur chodime na tyzden 2+2 do talianska vratane cesty,stravy(varime si) a ubytovania..samozrejme minanie na somariny v tom niesu :D a upresnim byvame max 2min od plaze peso.
autorka za mna lacna dovolenka je taliansko do apartmanu s varenim 🙂
@lienka9 pre mna je dom vzdy lepsia alternativa, apartmany ceny neviem porovnat... nas je proste vela, potrebujem kopu izieb 😂
@stanulienkat ja som to nepochopila 😂
@liv1 také masky sa nosili v tých časoch
@janulka1802 aha dik 👍
Ja som minule našla Bulharsko za 400€ letecky s raňajkami pri pláži hotel tam bolo dobre keď sme my boli pred 3 rokmi. Stačí len popozerať cestovky napríklad Kartágo, coala tour ak neviete ísť bez. Ja by som napríklad nešla na docolenku bez stravy to nieje pre mňa dovolenka 😁
https://www.invia.sk/hotel/turecko/kemer/ares-c... Alebo pozri inviu 😀
Ďakujem za tipy. Popozerám 😊
Ja by som napríklad nešla s dieťaťom bez AL kvôli možnostiam jedla a napojov po cely den,dospelý sa naje a vydrzi,ale dieťa papá po troške.Za mňa asi najlacnejšie sú Egypt a Tunisko,ak sa teda nebojíte možných črevných chorôb. Mam kamarátov, ktorým nebolo absolútne nič,chodia tam roky a aj takých, ktori si pár dní užili črevné problémy.
@lienka9 ahoj a ako chodíte? Autom alebo letecky? A ubytko mi vieš prosím odporučiť?
@anjelicek26 chapem 🙂
@66simonka66 chodievame autom odkedy mame deti.ale predtym sme chodili aj autobusom a bolo dost deti..ale samozrejme autom pohodlnejsie.
Chodievame do Bibione posledne roky najradsej,vela atrakcii pre deti v meste aj na plazi.apartman mame vacsinou stale iny, max 2min od mora,samostatna izba plus obyvacka s kuchynou a balkonom,vyhlad na more.cesta do 8 hodin aj s prestavkami.mne viac vyhovuje ked si varime,viem co deti chcu a varime rychle jedla.cestoviny,rizota,objedname pizzu atd
Rada mam italieonline.eu,alebo turancar ma fajn ponuky,aoartmany pozerajte podla hodnoteni a s detmi odporucam max 100m od plaze..nenachodite sa a je to pohodlnejsie 🙂
boli sme v Turecku v Side aj v Bulharsku na Slnečnom pobreží na prelome júna a júla a bolo optimálne počasie, akurátne teplo, aj more príjemné
@neviditelnypes ja ked som isla na jedinu dovolenku pri mori s mamou byvala Juhoslavia, prvacka, tak som sa mamy vraj pytala: Mami, kedy uz bude ten mor?
Turecko a Bulharsko sa teraz dajú kúpiť na júnové termíny, 4 alebo 5* hotel, all inclusive, do 1000€ za 2 dospelé osoby,