Ahojte, viete mi poradit kvalitny hotel s toboganom v Grecku ? Kreta, Rhodos, Korfu, .... Dakujem pekne 🙂
v Dolphin Bay sme boli sice pred skoro 10 rokmi, ale bola to slabota. Velke lakadlo a skutocnost taka.... grecka... ak grecko, tak aspon 5* hotel. Pozor, more je tam chladne, vdaka piesku stale tmave, pri vetre aj niekolkometrove vlny, deti sa v piesocku v plytkej vodicke rozhodne nepohraju. Ak s detmi, odporucala by som vybrat inu oblast. Vyhlad na kominy elektrarne, ci co to tam bolo, bol velmi komicky, kedze z fotiek v katalogoch boli kompletne vyretusovane🙂
Ahojte ..aj ja by som potrebovala poradit dobre miesto na dovolenku v Grecku s detmi ďakujemmmm 🙂
ja mozem odporucit na Rodose hotel Lindos Princess, a na Krete Knossos Royal Village, pre deti fakt super... odporucam...
@maminkasisa lindos princess som pozerala, ale pre 4 na 8 dni vysiel na vyse 4000€, co sa mi zda neskutocna suma. Nakoniec sme si vybrali nadherny hotel s velkym aquaparkom v Turecku 🙂
@minnie55 my sme boli 2x v Turecku v hoteli Adalya Ocean, bolo tam tiez velmi dobre, ale uz minuly rok sme sa do Turecka bali ist.... prajem peknu dovolenku....
Mayor Pelekas korfu
Ja som bola s detmi pred 5 rokmi v Hotely Lindoss Princess - Rodos. Vtedy mali moji chalani 12 a 14 rokov, ale dodnes si to chvália ako super zážitok. Neboli tam síce tobogany, ale super bazeny. More príjemné, ani vlny tam neboli. Neďaleko boli také útesy, tam sme boli zbierať mušle. A výhľad bol na hory, takže tam bolo krásne. Aj strava bola výborná.
@maminkasisa do Turecka ani ja nemam chut ist ...bojim sa ☹
@andreja40 a coho ? V dnesnej dobe uz nie je bezpecne nikde. Ja takto nechcem rozmyslat a dopredu sa strachovat, to by som z domu ani nohu nevystrcila. Minule leto sa v Turecku v rezortoch absolutne nic nikomu nestalo. V Grecku su tisice utecencov, kto vie, co sa moze stat tam...
moje deti sa ma pytali, kam pojdeme na dovolenku tento rok..kedze pred tromi rokmi so bola tehotna, minuly rok bol maly este malicky , tak tento rok chceme niekam vyrazit..teda ja a moje tri deti...partner si nemoze dovolit odist na niekolko dni a uz vobec nie tak daleko...ale pravdupovediac neviem, ci nepojdeme len do altanku na dvore....mame znamych po celom svete...ale nikde nie je bezpecne..mozno este si chvalia Bulharsko....urcite by som neisla do Turecka - kamaratka tam ma dceru, vydala sa tam, Grecka - mam tam kamaratov, Talianska-zije tam svagrina, Francuzska-zije tam kamarat uz 25 rokov, ale stahuje sa do Ciech....mozno este Spanielsko....tam nikoho nemam, tak neviem...
ahojte, ja som tiez matka a robim pre nemecku cestovku (Ullmann Reisen)...
pozerám u nás ponuky, s odletom z Viedne alebo Prahy sa 4členná rodina vie dostať do Grécka od 2000€ (s tranferom, all inclusive)....cez letné prázdniny, na 7 dní s hotelom priamo na pláži 🙂 Hotel ďalej od pláže je lacnejší 🙂
napr. Golden Coast Hotel & Bungalows 4* s AI, z Viedne/Prahy, 2 dosp, 2 deti za 2100€
alebo
Lesse 4*, Chalkidiki, s raňajkami, z Viedne, 2 dosp, 2 deti za 1900€
alebo ďalšie hotely na Krete, Zakynthose 🙂
prípadne ma kontaktujte, vyhľadám Vám individuálnu dovolenku, alebo hotel ktorý chcete porovnať
@mamicka1313 ahojky, ja by som poprosila najst cosi ak sa da...2dosp a 1 dieta 3R, s odjazdom v polke juna cca, aspon na 9 noci a odlet z viedne. Do cca 2000eur...ale ubytko aby bola suita, cize spalna a obyvacka..transfery co najkratsie, aj lety 😉👍
@alabla
v našej nemeckej cestovke ti vieme ponuknut:
Chalkidiki - Stratos Hotel 3* od 12.6-21.6, v suite spolu za 1781€
Kreta - Amazones Village Suites 4* od 16.6-25.6, v suite spolu za 1470€
Rhodos - Filerimos Village 3* od 11.6-20.6, v suite spolu za 1555€
je strašne veľa možností 🙂
snažila som sa vyhľadať čo najbližšie pri pláži, čo najbližšie od letiska....a odletove casy sa tiez daju prisposobit, musime pohladat... ak ta to zaujalo, idealne by bolo keby mi do spravy napises cislo, ja ti zajtra z roboty zavolam a tak sa dohodneme... alebo mi este do spravy napis, co by mal este hotel splnat, prip. stravovanie.... 🙂 a ja ti odpisem
@mamicka1313 oki, idem na to, poslem spravu
@mamicka1313 dobry den tie som Vam sem poslala správu ohladne ponuky dovolenky v grecku.moze poprosit odpoved ci Ste Dostali spravy.dakujem
Dobrý deň @mamicka1313 neviem či je to este aktuálne ale potrebujem pomôcť poznáte hotel Mendi beach?Je na Chalkidiki Kassandra neviete o ňom niečo?alebo aspoň o tej oblasti ďakujem za pomoc
Pripadne mate niekto skusenost s hotelom Dessole Dolphin Bay na Krete ?