Ahojte baby chceli by sme ist s deckami (1,5 roka a 4 roky) tento rok k moru najlepsie all inclusive hotel vhodny pre deti kam chodite dajte nejake tipy aj priamo nazvy hotelov pripadne destinacie lebo my sme predtym vzdy len do chorvatska chodili tak nemam predstavu kam aj co sa tyka stravy vybavenia pre deti atd.. Dakujem krasne vopred za rady.
@sorinka a turecko je top pre deti ale nie v sezone. Najlepsie september. Hotel kumkoy napriklad ale lepsie asi lonicera world nie su velke vlny v mori. Ihrisko v tieni. Zoo. Hotely blizko letiska su strasne drahe. Tie ti neporadim. 🙂 ak su deti alergici tak najlepsie chorvatsko napr. Hotel donat. V piesku je totiz vela plesni.
Ja mam deti vo veku 15 a 12 rokov a este 16-mesacne. Po niekolkorocnych skusenostiach s leteckymi a all inclusive dovolenkami v turecku, grecku ci egypte sa mi uz nechce riesit silna klima v halach a restikach,hluk v noci na izbe, zlte sople z bazenov atd. Tak ideme znova do chorvatska.
Ono viac menej mi ide o stravu, chorvatske hotely neponukaju take pohodlie za tak nizke ceny a/varit sa mi uz na dovolenke nechce chcem si trosku aj oddychnut. Inak proti chorvatsku nic nemam.
My mame tri deti, najstarsi ma 6 rokov, najmladsi rok, takze vyhladavame velmi baby friendly hotely a top servis- kuchyna a detske kutiky hlavne. A zatial uplny top bola malta. Nespomeniem si na nazov hotela, ale ak budes chciet, dohladam ti v mailoch.
Vela detskych atrakcii mali, uzasne ihrisko vnutri aj vonku, maly detsky bazen so smykalkami, detsky klub, vyborna cerstva strava, na vyber viac jedalni, animatori a vacsina personalu cz a sk.
V grecku mi strava moc nechuti popravde.
Este mame radi spanielsko a to tradicne ibizu. Ta je tiez velmi baby friendly a jedlo fantasticke
Ja s dcérou chodím do bulharska a grecka ma problemy so soplikmi a kaslom, inak all.inclusive je podľa mna zbytocne drahé nikdy tolko peňazí neprejeme ako ked si stravu kupujeme a v all inclusive davaju odpad,odporúčam zvážiť. Grecko kreta,korfu,bulharsko tam je viac oblasti-burgas,cernomorec,sinemorec atd
Rhodos Lindos Princess, Kréta Creta Maris, Peloponeze Olympian Village
Rodos hotel lindos princess